Now Reading
Valorile angajatilor romani evenimente publice

Valorile angajatilor romani evenimente publice

Revista Psychologies

Result Development organizeaza in perioada aprilie-mai 2013 o serie de trei evenimente publice dedicate prezentarii si dezbaterii rezultatelor studiului despre valorile angajatilor romani si lansarea volumului Valorile angajatilor romani, autor Dorin Bodea. Studiul va fi prezentat de catre Dorin Bodea si comentat de invitatii: Adriana Saftoiu, Dragos Anastasiu, Solomon Marcus, Vintila Mihailescu, Marta Usurelu si Toader Paleologu.

 

Evenimentele se vor desfasura la:

Libraria Carturesti, 15 aprilie 2013, orele 19:00-20:30;

Invitati speciali: Adriana Saftoiu, Solomon Marcus si Vintila Mihailescu

 

Libraria Bastilia, 14 mai 2013, orele 17:00-18:30;

Invitati speciali: Dragos Anastasiu, Marta Usurelu si Vintila Mihailescu

 

Clubul Taranului Roman, 28 mai 2013, orele 17:00-18:30

Invitati speciali: Toader Paleologu, Dragos Anastasiu si Vintila Mihailescu

 

Lucrarea Valorile angajatilor romani, este o oportunitate de dezvoltare personala pentru fiecare dintre noi, cunoscand si constientizand sistemul nostru de valori si dorindu-ne sa fim mai performanti in relatiile cu ceilalti, mai eficienti in ceea ce facem si in propriul nostru comportament.

Care sunt valorile centrale impartasite de majoritatea angajatilor romani?

Care sunt valorile ideale ale celor mai multi angajati romani?

Care sunt valorile structurale, latente ale angajatilor romani?

Realizat de compania Result Development, studiul vorbeste despre valorile angajatilor romani si a fost realizat in perioada noiembrie 2011 – iulie 2012, analizand raspunsurile a 1481 de participanti din toata tara, peste 90% fiind cu studii superioare si peste 80% avand statut de angajati.

Noutatea cercetarii consta in analiza valorilor centrale, structurale si ideale ale angajatilor romani si explicarea surselor motivationale si a modelelor comportamentale pe care le genereaza. Vom discuta despre valorile impartasite de romani, despre ce ii motiveaza si ce-i nemultumeste. Vom descoperi care sunt criteriile de care tin romanii cont in deciziile lor.

Au fost investigate 40 de valori structurate in urmatoarele 5 grupe: valori de realizare prin munca; valori de relationare (privind lucrul cu ceilalti); valori privind evolutia, progresul; valori personale; valori morale. Metoda de cercetare a constat in evaluarea celor 40 de valori atat la propria persoana, cat si la romani, in general.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top