Now Reading
Conferinta Joc-Comunicare-Conectare

Conferinta Joc-Comunicare-Conectare

Revista Psychologies

In data de 10 mai 2013, intre orele 9 h 00 – 16 h 00, va avea loc in incinta Hotelului Novotel (sala Paris) conferinta de parenting cu tema Joc Comunicare Conectare, sustinuta de trei specialiste in domeniul de relationare cu copilul, Antonia Noël, Monica Reu si Otilia Mantelers.

Conferinta va reuni pentru prima data in Romania trei metode moderne de interactionare si crestere a copilului, menite sa ofere participantilor cele mai noi si eficiente solutii in cresterea si educarea constructiva a copilului : Metoda ESPERE®, Metoda Comunicarii Non-Violente, Metoda Playfull Parenting.

Participantii (parinti si persoane doritoare sa isi amelioreze relatiile cu copiii- cadre didactice, psihologi, medici) vor afla din perspectiva celor trei curente abordari concrete in situatiile cu care se confrunta un adult in relatia cu copilul, in functie de problematica specifica varstei copilului.

Tematica abordata va fi cea legata de abordarea copilului prin joc, comunicare si empatie. O parte din subiectele prezentate sunt : importanta relatiei pe tot parcursul vietii, mesajele toxice, ascultarea pe cele trei registre, cum putem sa ne influentam copiii fara a-i constrange, despre aprecierea si recunostinta, rolul jocului in cresterea armonioasa a copilului, cupa atasamentului si functiile creierului in raport cu emotiile traite.

A doua parte a zilei este consacrata sesiunii de Q&A, in care trainerii vor putea raspunde problematicilor concrete aduse de participanti.

Costul unui bilet este de 150 lei (include pranzul si trei pauze de cafea in incinta hotelului).

Mai multe informatii despre eveniment : www.j-c-c.ro

Inscrieri : http://www.j-c-c.ro/contact/ si [email protected]

Traineri : Antonia Noël- www.facebook.com/comunicaeficient

Monica Reu- http://www.nonviolenta.org

Otilia Mantlers- http://otilia-mantelers.urbankid.ro/

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top