Now Reading
Locul de munca: epuizare sau entuziasm?

Locul de munca: epuizare sau entuziasm?

Revista Psychologies

Comunicarea relationala in mediul profesional – 28-29 octombrie 2013 / 9:00-18:00.

 

Mediul de comunicare toxic in care traim uneori in mediul profesional si interactiunile ineficiente pe care le avem ne pot reduce la jumatate energia pe care am putea-o investi in activitatile de zi cu zi. Si totusi asteptam rezultate de cel putin 100%.

Jacques Salomé, autorul Metodei de comunicare relationala ESPERE® considera de exemplu ca un manager care utilizeaza un stil autoritar in relatiile cu angajatii ar trebui sa se astepte sa piarda peste 50% din energia si din competentele lor. Lipsa comunicarii se soldeaza cu pierderi de energie, ceea ce se reflecta in scaderea randamentului la nivelul companiei.

Afla cu ajutorul Metodei ESPERE® in cadrul workshopului pe care il propunem mijloace prin care poti construi si mentine relatii sanatoase in mediul profesional. Identifica factorii de stres si detoxifica-ti relatiile din mediul tau de lucru pentru a-ti putea recupera energia, creativitatea si starea de bine.

 

Pe parcursul acestui WORKSHOP, PARTICIPANTII VOR DESCOPERI:

 Modalitati de imbunatatire a relatiilor cu superiorii ierarhici, colegii si subordonatii

 Cum sa faca cereri si sa refuze intr-o maniera relationala, care sa previna aparitia conflictelor

 Diferentierea dintre persoana si performanta ei, dintre persoana si functia ei

 Importanta comunicarii asteptarilor, aporturilor si zonelor de intoleranta in relatiile profesionale

 Modalitati eficiente de gestionare a conflictelor

 Cai practice pentru a gestiona relatiile cu clientii si colaboratorii

 Cum sa dezvolti un mediu de comunicare sanatos cu ajutorul instrumentelor de comunicare

 Cum poti regasi echilibrul esential intre viata profesionala si personala si sa reduci la minim interferentele celor doua sfere ale vietii tale

 

MODALITATEA DE LUCRU:

Trainingul va alterna intre expuneri, exemplificari si punerea in practica a instrumentelor comunicarii relationale, pornind de la intrebarile, exemplele si experientele participantilor. Aleth NAQUET va oferi repere ale Metodei ESPERE® si raspunsuri la situatii concrete prezentate de participanti.

Astfel, in cadrul exemplelor oferite de participanti, Aleth NAQUET va identifica acolo unde este cazul tiparul de comunicare nefunctional si va propune noi modalitati de relationare, bazate pe conceptele Metodei ESPERE®.

In mediul profesional comunicarea, devenita astfel relationala, poate ajuta la conservarea energiei vitale si a increderii in sine a fiecarui angajat.

 

ORGANIZATORI:

Centrul ADRES (Franta), Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

 

CU CINE?

Aleth NAQUET este formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala. A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pâna in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

 

CE ATESTARE VEI PRIMI?

Participand la workshop vei primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE® in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

 

CAT COSTA? CUM SE FACE PLATA? CE ESTE INCLUS?

190 euro achitati in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Plata se poate realiza fie cash la sediul nostru, fie prin virament bancar in contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include: participarea la program, suport de curs, atestat de participare recunoscut international, traducere (româna – franceza, franceza – româna) pe durata intregului program, 2 pauze de cafea.

 

Facilitati de plata:

• pentru plata in avans pana la data de 26 septembrie 2013, taxa de participare va fi de 170 euro.

• pentru plata in rate (ultima rata sa fie achitata pe 16 octombrie 2013), taxa de participare va fi de 190 euro.

• Grupurile inscrise de minim 2 participanti beneficiaza de o reducere de 10 %**.

** Se beneficiaza de o singura reducere.

 

UNDE SE FAC INSCRIERILE?

Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer

www.amaneser.ro e-mail: [email protected]

http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top