Now Reading
Mindfulness – secretul fericirii

Mindfulness – secretul fericirii

Revista Psychologies

Mai mult de 90 la suta dintre scenariile pe care ni le imaginam nu devin niciodata realitate. Asta pentru ca suntem foarte putin ancorati in realitate. Asa se traduce conceputul de mindfulness: a fi prezenta, constienta de momentul pe care il traiesti, de ce simti, nu coplesita de ganduri!

Pe 19 martie, la Connect Hub, va avea loc o noua conferinta a Andreei Raicu – Traieste Frumos.
Ea va vorbi despre mindfulness si despre cum i-a schimbat viata, despre experientele prin care a trecut, cum s-a simtit cand a realizat ca traia o viata care nu-i apartinea, dar care se mulase perfect pe nevoile si dorintele unor oameni din jurul, cat de greu i-a fost cand a constientizat ca poarta o masca si, mai ales, cum a reusit sa scape din acest cerc vicios.

Nu e ceva foarte complicat, care presupune izolare, nu are a face nici cu religia, nici cu filozofia, nu e vorba de o secta, de o moda sau de metafizica. E vorba de controlul pe care il avem asupra propriei minti! Cum ne putem indentifica nevoile reale si cum putem sa delimitam asteptarile de dorinte…

De ce sunt atat de multi oameni tristi, frustrati, furiosi, dezamagiti, agresivi? Pentru ca ei nu traiesc in prezent! Fie au ramas in trecut, isi amintesc mereu de ceva ce au trait si dupa care tanjesc mereu, fie privesc doar spre viitor, il planuiesc intr-un mod care de regula nu se concretizeaza, si pur si simplu asteapta sa treaca timpul.

Ca sa scapam de aceste ganduri ale trecutului si viitorului avem nevoie de prezent, de a fi prezenti.

 

Asadar, vino pe 19 martie, la Connect Hub si gaseste solutii pentru dilemele, ezitarile si nelamuririle care iti fac viata dificila.

Biletele pot fi cumparate de aici! Numarul de locuri este limitat.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top