Now Reading
Programa de formare in psihodrama – Bucuresti

Programa de formare in psihodrama – Bucuresti

Revista Psychologies

Organizat in colaborare cu Societatea de Psihodrama J.L. Moreno in conformitate cu normele FRP & COPSI, cursul va incepe in 1-3 noiembrie 2013. Formatori: Mihaela Taranu si Horatiu Nil Albini. Cursul este destinat absolventilor facultatilor de psihologie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala si medicina.

 

PARTEA I: FORMAREA DE BAZA

Tematica: Autocunoastere; Analiza de proces; Teorie, metoda; Prezentari de referate teoretice; seminarii speciale, seminar de dinamica de grup; teorie si metoda.

Durata totala a etapei I este de 2 ani.

 

PARTEA a II-a: ETAPA SUPERIOARA

Activitatile desfasurate: Seminariile metodicesi teoretice, Studiu individual, Referate, Aplicarea practica a psihodramei si a sociometriei, Supervizarea, Lucrare finala, Colocviu final. III. Durata totala a etapei superioare este de minimum 3 ani.

 

ACREDITARE – cursul este acreditat de Federatia Romana de Psihoterapie ( FRP )

– la sfisitul formarii de baza ( dupa 2 ani) cursantii vor primi un certificat care confera posesorului dreptul de asistent de psihodrama. De asemenea, se pot asocia cu un conducator / psihoterapeut psihodrama la conducerea grupurilor psihodramatice, cu supervizare. – dupa terminarea stagiului clinic supervizat cursantii vor primi din partea Federatiei Romane de Psihoterapie un certificat de competenta in psihoterapie ( unic pentru toti cursantii care se formeaza prin cursuri organizate de asociatii acreditate de F.R.P.).

 

Pentru informatii suplimentare despre formare: http://www.psiholistart.ro/cursuri+psihologi

Pentru detalii suplimentare sau inscriere: [email protected] sau telefon: 0723414644

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top