Now Reading
Workshop „Cum sa construiesc relatii sanatoase?”

Workshop „Cum sa construiesc relatii sanatoase?”

Revista Psychologies

In perioada 11 noiembrie- 16 decembrie 2013, în fiecare luni seara între orele 18 h 30- 20 h 30, la cafeneaua La Belle Vie din Bucuresti vor avea loc ateliere de dezvoltare personala cu tema: „Cum sa construiesc relatii sanatoase?”

 

Destinat doamnelor, mamicilor, femeilor din mediul de business si tuturor celor care isi doresc sa imbine cu succes viata personala cu cea profesionala, construind relatii sanatoase, pline de energie, cu ajutorul comunicarii relationale, workshopul se desfasoara pe parcursul a 6 seri, in care participantii vor descoperi instrumente eficiente de comunicare utile pe intreg parcursul vietii, intrand astfel intr-un proces de transformare interioara cu beneficii pe plan personal si profesional.

Cei prezenti vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete ale situatiilor dificile cu care se confrunta ca si adulti in procesul comunicarii interpersonale (emotii negative, frici, blocaje, conflicte relationale) si instrumente practice de depasire a acestor dificultati.

Sedintele se construiesc dupa nevoile celor prezenti, Antonia Noël lucrand asupra situatiilor prezentate cu ajutorul vizualizarii si al simbolizarii. Tematica prezentata e legata de: pozitionarea echilibrata in relatie; diferentiere sentimente-relatie; ascultarea activa pe trei registre; cele patru nivele ale comunicarii; gestionarea conflictelor cu ajutorul comunicarii relationale.

Participantii vor putea lucra intr-un grup restrans cu propriile lor dificultati relationale si vor reusi sa le depaseasca cu ajutorul Metodei ESPERE®. Vor deveni cu siguranta mai autonomi, mai responsabili si mai increzatori in propriile lor posibilitati de a-si dezvolta o viata armonioasa si plina de energie !

Antonia Noël este singurul trainer din Romania certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine workshopuri de dezvoltare personala si conferinte prin Metoda ESPERE® deschise publicului larg. Ea este trainer CNFPA, jurnalista, colaboratoarea emisiunii „Totul despre mame” la Prima Tv si nu in ultimul rand mama lui Alexandre, 8 ani, de la care invata zi de zi sa-si desavarseasca meseria de Parinte.

Atelierele se vor desfasura in cadrul intim si elegant al cafenelei La Belle Vie din Bucuresti, str. Andrei Mureseanu nr. 27 (langa piata Dorobanti).

Costul celor sase seri este de 420 lei (include suportul de curs, ceaiul si prajiturelele) si se achita prin transfer bancar sau direct la sediul Asociatiei La Belle Vie –femei si idei.

 

Informatii: Asociatia La Belle Vie- femei si idei

tel : 0723 90 70 91

e-mail : [email protected]

www.facebook.com/comunicaeficient/events

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top