Now Reading
19 decembrie: lună plină în Gemeni

19 decembrie: lună plină în Gemeni

mihaela-totir2
19-decembrie-lună-plină-în-gemeni

Pe 19 Decembrie, dis de dimineață, la 6:35, se formează pe cer aspectul de Lună Plină, de data aceasta în zodia Gemeni.

Cum v-am obișnuit deja, Luna Plină reprezintă opoziția dintre cele două luminarii, Soare și Lună, și este o invitație la negociere. Dar ce negociem?

Soarele – semnul care reprezintă identitatea pe care o descoperi pe măsură de trăiești, ceea ce alegi să integrezi și să devii și Luna – semnul care reprezintă arhetipul nevoilor de bază, adică mediul de care ai nevoie să te simți în siguranță. Astrele îți oferă ocazia de a armoniza aceste două arhetipuri-stâlp ale personalității tale, de 12 ori pe an, uneori chiar și de 13, schimbând de fiecare dată polarizările date de semnele zodiacale în care se formează aceste aspecte

De data aceasta, zodiile cele mai influențate de acest aspect sunt Gemenii și Săgetătorii, cu atât mai mult cu cât ascendentul momentului se află tot în Săgetător. Iar negociem relații! Relații la pătrat, căci în aceeași zi, guvernatoarea relațiilor, Venus, intră și ea în retrogradare, câteva ore mai târziu. Despre tranzitul lui Venus retrograd am scris aici dacă ești curioasă să afli mai multe despre acest eveniment astrologic de impact.

Luna Plină este o vreme a culesului de roade. Acele roade care se coc în urma intențiilor plantate cu 6 luni în urmă, la momentul de Lună Nouă în Gemeni care a coincis atunci și cu Eclipsa de Soare. Dacă faci o călătorie în timp și te gândești cu ce gânduri te hrăneai în jurul datei de 10 Iunie 2021, vei înțelege mai ușor roadele pe care le culegi acum.

De data aceasta, accentul cade pe bucurie și entuzism. Pe armonie și fericire. Este o perioadă de redefinire a ceea ce te face fericită. A relațiilor în care te simți fericită în mod natural, care nu cer un efort de comunicare și care au la bază principii și valori comune. Idealuri. Relații care te înalță prin tot contextul pe care îl creează în jurul lor. Este vremea să alegi și să dai drumul relațiilor care te țin pe loc sau în care te simți reținută. Cele care nu permit creșterea și expansiunea ta.

Duminică, 19 Decembrie, este întâlnirea cu adevărul. Iar adevărul acesta îl aflăm prin diferențele pe care le sesizăm între noi și ceilalți, acesta fiind modul în care Săgetătorul descoperă și înțelege lumea din jurul său.

Luna Plină este o lampă care se aprinde în interiorul tău ca tu să vezi calea pe care urmează să pășești! Să fie cu inspirație, bucurie și alegeri din inimă!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top