Now Reading
Tabara de dezvoltare personala “Pasi catre armonie”

Tabara de dezvoltare personala “Pasi catre armonie”

Revista Psychologies

Rezerva-ti perioada 14 – 19.06.2015, la Predeal, pentru a-ti regasi echilibrul si a fi mai bine cu tine.

 

Cui se adreseaza tabara?

Iti doresti sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur? Sa identifici si sa valorifici mai bine oportunitatile din zona profesionala? Sa-ti implinesti visurile legate de cuplu si familie? Daca raspunsul este “Da” la una dintre aceste intrebari sau daca iti doresti sa incepi calatoria catre dezvoltarea personala, te invitam in tabara “Pasi catre armonie”.

Poate esti un tanar care inca isi cauta raspunsul la intrebarile “Cine sunt eu?” si “Care este rolul meu?” si care vrea sa-si defineasca mai bine obiectivele personale si profesionale. Poate esti deja un adult cu o cariera profesionala bine conturata si care vrea sa se implineasca si pe plan familial.

Sau poate ai ajuns intr-un moment in care te intrebi “Ce am facut eu pana acum si incotro ma indrept?”. In oricare dintre aceste etape ale vietii in care te-ai afla sau in alte etape similare, noi te vom insoti in calatoria ta catre dezvoltare.

 

Care sunt pasii catre armonie?

Pentru ca am pregatit aceasta calatorie astfel incat sa fie plina de sens pentru tine, am ales teme care sa-ti ofere perspective noi de a privi lucrurile, precum si oportunitati de (re)descoperire a propriilor resurse si de valorizare a acestora.

Astfel, pornim de la constientizarea emotiilor si identificarea modalitatilor de gestionare a emotiilor “buclucase”, ne aplecam cu atentie asupra relatiei gand-emotie-comportament, analizam atent comunicarea si te invitam sa exersezi abilitatile de comunicare ferma si non-agresiva a nevoilor, dorintelor si opiniilor tale.

Calatoria continua cu acceptarea de sine si identificarea si “practicarea” actiunilor ca motor al stimei de sine. Istoria personala de viata reprezinta un alt pas important, moment in care vei constientiza anumite modele preluate de la parinti si in care vei descoperi si iubi copilul tau interior.

Va fi si o incursiune in planul relatiei de cuplu, care este privita ca o calatorie catre armonia in doi si unde sunt abordate aspecte privind influenta copilariei asupra alegerii partenerului si elemente legate de miturile iubirii si de sexualitate.

 

Cum se desfasoara?

Vei participa la exercitii si activitati la nivel individual, in diade si in grup si noi te vom calauzi apoi in discutii, cu disponibilitate, caldura si respect, catre cautari, descoperiri si resemnificari la nivel personal.

 

Ce aduce deosebit?

Am pregatit momente inedite si unul dintre ele este acela in care vei avea la dispozitie instrumente muzicale originare din America Latina si Africa, pentru a-ti exprima propriile trairi. Exercitiile si activitatile se desfasoara atat in sala de curs, cat si in aer liber.

 

Care sunt conditiile?

La pretul de 1900 lei beneficiezi de un program intensiv de dezvoltare personala, cazare si masa in sistem all inclusive la un hotel de 3*, precum si de alte avantaje.

 

Cum se face inscrierea?

Te invitam sa vizitezi site-ul www.aventuradezvoltarii.com, pentru detalii suplimentare privind tematica, dar si pentru a afla ce alte surprize ti-am pregatit si cum te poti inscrie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top