Now Reading
Brandul NeoStrata este acum disponibil si in Romania

Brandul NeoStrata este acum disponibil si in Romania

Revista Psychologies

NeoStrata, brandul cosmetic creat de medicii care au descoperit acidul glicolic, include produse care repara, restabilesc, lumineaza, redefinesc si intineresc textura pielii.

Dr. Eugene Van Scott si dr. Ruey Yu, co-fondatorii NeoStrata, au revolutionat sistemul antiimbatranire de ingrijire a pielii prin descoperirea proprietatilor de rejuvenare a alfa-hidroxiacizilor si, mai apoi, a poli-hidroxiacizilor, acizilor bionici, si a N-acetil-aminozaharurilor.

Ei sunt cei care au creat formula originala si brevetata a peeling-ului cu acid glicolic. Efectele benefice ale descoperirilor celor doi au fost prezentate in jurnale stiintifice si formuri medicale de pe tot globul. Astazi, ei ne prezinta o alta inovatie, Aminofil®, ce trateaza liniile si ridurile profunde.

Produsele NeoStrata sunt create in laboratoare proprii, prin tehnologii si ingrediente brevetate la nivel mondial, destinate obtinerii unor rezultate vizibile pentru: fotoimbatranire, telangiectazii, hiperpigmentari, desidratare severa si acnee.    

In Romania, cinci femei de succes au pre-testat produsele NeoStrata inainte ca acestea sa fie disponibile in reteaua Farmaciilor HelpNet: Ioana Ginghina, Carmen Negoita, Ileana Badiu, Ani Cretu si Ligia Munteanu.

Radu Pitulea, medicul care a adus NeoStrata in Romania: “Nu as putea sa spun ca am ales acest brand. L-am vanat. Am lucrat cu produsele NeoStrata impreuna cu mama mea acum multi ani in urma si cunosteam potentialul lor, stiam ce rezultate se pot obtine in urma tratamentelor. Ma bucur foarte mult ca am reusit intr-un final sa aduc brandul in Romania, care este cea de-a 88-a tara in care produsele NeoStrata sunt disponibile.”

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top