Now Reading
The Wealthy Mind

The Wealthy Mind

Revista Psychologies

26 – 27 iunie 2010
The Wealthy Mind

2 zile
10:00 – 18:00
Cu doua pauze de cafea ~ 15 min si pauza de pranz ~ 90 min.
Loc: bd. Eroii Sanitari nr.11

Cost: 740 lei – Include tva.Cuprinde instruirea, hand-out-uri, si cele doua coffee break-uri.
Marimea grupului: max.12

Trainer: dr. Catalin Zaharia

The Wealthy Mind este mai mult decat un seminar de unde obtii o informatie interesanta pe care sa o aplici mai tarziu. Acesta NU este un seminar despre imbogatire sau un program de strategii financiare!

7 motive ca sa ai experienta The Wealthy Mind

Cariera. Iti programezi creierul pentru un parcurs de exceptie in cariera sau in businessul tau.
Daca lucrezi intr-o firma de prestigiu sau iti intemeiezi propria afacere, iei decizii legate de bani in fiecare zi! Este important ca deciziile privind cariera ta sa fie perfect integrate mediului in care traiesti.
Inveti cum valorile si rolurile iti sustin deciziile.

Schimbare care se mentine. Poate ca ai mai fost la cursuri in trecut care te-au lasat cu sentimentul ca te simti grozav, dar care la scurt timp si-a pierdut intensitatea. Adevaratul castig al unui training il obtii dupa terminarea lui si daca se mentine in timp, atunci cind esti capabil sa faci lucrurile altfel – in situatii reale noi, independent si liber in deciziile si actiunile tale.

Flexibilitate. Daca un singur lucru ar fi sa alegi dintre beneficiile pe care ti le ofera The Wealthy Mind, noi credem ca flexibilitatea ar trebui sa fie acela. A fi flexibil inseamna a te adapta usor schimbarilor de mediu si a avea multe optiuni. In afaceri aceasta inseamna calea cea mai scurta spre succes.

Satisfactie. Noi credem ca trainingul The Wealthy Mind va fi una din cele mai semnificative experiente din viata ta. Pe deasupra, noi credem ca te vei bucura si vei pretui experienta obtinuta.

Networking. Cand te-ai alaturat acestui program, nu ai venit doar la un training, ci ai intrat intr-o comunitate, in sensul ca vei fi cu un grup de oameni cu care te vei cunoaste cu adevarat si care vor fi o retea de suport pentru tine. Aceasta retea adesea este un prilej de afaceri sau de prietenii de o viata.

Avantaj personal si profesional. Oamenii vin la training din multe motive, personale si profesionale. Unii se focalizeaza pe marea varietate de abilitati ce le invata in timpul programului. Pentru altii acesta poate fi un program in care pot face schimbari importante in viata lor.

Recunoastere. La The Wealthy Mind vii pentru ca devii mai bun in ce faci si astfel obtii recunoasterea si respectul celorlalti. Acesta nu este un training despre cum sa investesti sau cum sa negociezi. Este un nivel mai sus. Se adreseaza nevoilor superioare identificate de Abraham Maslow – apartenenta, recunoastere si stima de sine.

Cui ii este util cursul: persoanelor interesate de evolutie financiara ascendenta; antreprenorilor; profesionistilor in vanzari; trainerilor, tutorilor, coacherilor, mentorilor; celor interesati de dezvoltare personala.

Formatul programului

The Wealthy Mind este un program prin excelenta experiential si transformational. Cuprinde exercitii, dialoguri si procese care vor conduce la transformarea ta personala si la potentare prin metode NLP.

Ziua 1

  • Ruperea blocajelor tale legate de bani.
  • Ciclul universal de schimbare: identifica fazele ciclului in fiecare arie din viata ta si foloseste-le in avantajul tau.
  • Cei 9 atractori cheie: pentru a crea ceea ce vrei: fii regizorul vietii tale, si nu spectatorul propriei vieti.
  • Atitudini cheie pentru succes: identifica valorile centrale si umbrele din viata ta si determina ceea ce vrei.
  • Ce inseamna banii pentru tine: descopera conflictele si credintele inconstiente care iti pot sabota acumularea bogatiei.
  • Gaseste nucleul credintelor limitative inconstiente: identifica sursa atitudinilor tale limitative care genereaza convingeri limitative.

Ziua 2

  •  
  • Scapa de obstacole: semafoarele rosii de pe drumul succesului si bogatiei.
  • Procesul de schimbare personala: armonizeaza nucleul credintelor tale prin cele mai noi si eficiente metode NLP.
  • Anticipeaza evolutia sistemului: programeaza-ti creierul in modul cel mai favorabil pentru a-ti atinge scopurile.
  • Defineste-ti scopurile financiare: Plan de actiune, partea I: porneste prin a crea planul catre scopul tau financiar bine formulat, cu evidente clare pentru succes si o profunda intelegere a implicatiilor atingerii lui.
  • Alinierea sistemica: Plan de actiune, Partea a II-a: intra in contact cu Sinele Tau Intelept pentru a desavirsi strategia personala de a obtine ceea ce vrei.

Pentru informatii suplimentare si inscriere: http://www.mindmaster.ro.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top