Now Reading
Ce mă satisface pe mine la job? Vreau să văd respect pentru femei, pentru nevoile lor!

Ce mă satisface pe mine la job? Vreau să văd respect pentru femei, pentru nevoile lor!

Avatar photo

Atâția oameni, atâtea motivații de a rămâne la job. Fie că e vorba de mediul de lucru, de posibilitatea de evoluție ori de bani, pe fiecare îl mulțumește ceva și, fără acel lucru, ajunge să își dea demisia.

 

„Trăim o epocă de transformări rapide ale felului cum muncim, cât muncim, cu cine etc. Se spune că vom funcționa, cât de curând, pe baza unor proiecte, adică vom putea lucra remote, fără să fie nevoie să ne întâlnim vreodată cu persoanele cu care facem echipă.

Posibil. Eu cred că nu se va întâmpla asta prea curând și, chiar dacă se întâmplă, oamenii își vor dori să se vadă cu colegii lor. Sau așa sper. Pentru că biroul e mai mult decât locul de unde îți iei salariul.

Citește și:

Am realizat că trebuie să devin o prioritate în viața mea, iar atunci au început schimbările

Un diagnostic, o teamă teribilă și un medic care mi-a redat sănătatea și pofta de viață

E locul unde îți iei porția de contact uman, și acel contact uman e bine să fie hrănitor pentru minte și suflet. Pentru mine este important, deși lucrez de acasă, să am parte de întâlniri plăcute atunci când ajung pe la birou.

Mai este important sentimentul de eficiență, să simt că cei de care depinde activitatea mea, știu meserie. Respect oamenii care știu meserie, asta trece înaintea calităților lor umane.

Dacă cele două se întrepătrund, este grozav, avem un loc de muncă ideal.  Pentru mine, mai este necesar să am mereu ceva de învățat în ceea ce fac, să existe o dificultate, o provocare. Nu îmi place rutina.

Am nevoie de stimulare și de chestii greuțe de făcut. Dar am parte de așa ceva, pentru că lucrez într-o industrie în continuă transformare și e nevoie de adaptare.

Nu în ultimul rând, vreau să văd respect pentru femei acolo unde lucrez, pentru nevoile lor, pentru timpul lor cu familia, pentru nevoile lor specifice.

Spun asta, pentru că am lucrat și în locuri unde așa ceva nu era prețuit, și acolo nu mergeau treburile prea bine, pentru că femeile erau demotivate, își ascundeau stresul și acesta debuta când nu te așteptai.“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top