Now Reading
Sunt workaholică și nu mă deranjează. Dar trebuie să îmi placă ce fac și să lucrez cu oameni competenți

Sunt workaholică și nu mă deranjează. Dar trebuie să îmi placă ce fac și să lucrez cu oameni competenți

Avatar photo

„Sunt workaholică, așa am fost mereu. Îmi place să muncesc, sunt implicată și serioasă, mă lupt pentru a avea rezultate și am o satisfacție enormă atunci când îmi ating un obiectiv. Dar am nevoie de energie pentru a da randament. Am nevoie de motivație.

Desigur, latura financiară joacă un rol important. Nu cred că aș munci cu spor dacă nu aș fi mulțumită de salariu. Până la urmă, este un beneficiu important al muncii mele. Dar, totodată, este foarte important și ce lucrez.

Vreau să îmi placă munca în sine, să mă convingă să investesc și să mă implic. Am avut posturi în care nu m-am regăsit. Am lucrat câteva luni ca director de vânzări într-o firmă de produse promoționale.

Citește și:

Ce mă satisface pe mine la job? Vreau să văd respect pentru femei, pentru nevoile lor!

Suferința mi-a arătat că trebuie să îmi trăiesc viața

Nu exista provocare, nu aveam un portofoliu cu care să mă laud, nu aveam suportul necesar pentru a face față competiției și marilor jucători. Iar conducerea firmei, respectiv directorul general, nu voia să schimbe nimic.

Era adeptul inerției, al căilor bătătorite. Toate propunerile mele erau privite cu scepticism și dezbătute până la oboseală psihică și dezarmare completă. Am renunțat.

Nu aveam cum să progresez, nici să aduc rezultate spectaculoase. Acum lucrez într-o companie Pharma destul de mare. Am provocări la tot pasul, dar și o echipă de oameni competenți și competitivi.

Muncim mult, stăm uneori peste program, alteori stresul este suficient de mare, încât să ne întrebăm retoric: «Oare în ce ne-am băgat?. Dar eforturile noastre au rezultate vizibile.

Avem succes, găsim soluții problemelor care apar, suntem felicitați și încurajați de conducerea la nivel internațional a brand-ului pe care îl reprezentăm.

Clienții noștri știu că le oferim soluțiile potrivite și că nu există probleme care rămân nerezolvate. Am învățat foarte multe de când lucrez aici și simt că am evoluat atât la nivel personal, cât și profesional.

Lucrez cu oameni din alte țări, am ocazia să văd stilul lor de lucru și să îmi șlefuiesc talentul. În plus, cred foarte tare în produsele pe care le reprezint. Iar acesta este un lucru extrem de important.

Dacă eu sunt convinsă de produsul pe care îl propun altora, atunci am energia și motivația necesare pentru a-l promova, vinde, recomanda.

Prin urmare, atunci când îmi place ce fac, mersul la muncă nu este un stres în sine. Nu mă trezesc dimineața spunându-mi că aș fi preferat să stau acasă. Din contră, chiar dacă sunt situații stresante la birou, știu că se pot rezolva constructiv.“

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top