Now Reading
…incearca si varianta cu messenger-ul

…incearca si varianta cu messenger-ul

Revista Psychologies

Eu te inteleg si te cred ca si eu am un sot si face aceleasi lucruri ca si sotul tau decat ca el se ocupa de masini si din cauza aceasta eu am ajuns sa fiu pe locul doi in casa. Asa ca te inteleg foarte bine si nu stiu cum vei reusi sa-l readuci la realitate. Dupa parerea mea, e cam greu sa il scoti din lumea virtuala, e ca un virus ce te tine legat, e ca o boala incurabila.

Sa stii ca e buna si ideea ta de a lua legatura cu el prin messenger daca altfel nu poti discuta cu el poate asa vei reusi sa-i atragi atentia si sa puteti vorbi, sa-l faci sa inteleaga ca viata e scurta si trebuie traita si ca viata nu se rezuma doar la serviciu, laptop, serviciu, laptop si munca. Sa inteleaga ca are familie si ca trebuie sa fie alaturi de ea la bine si la rau nu doar sa aduca banii in casa si sa stea langa voi ca si cand nu ati exista langa el.

Incearca intr-o zi cand vine de la serviciu sa vorbesti cu el pana nu va fi prea tarziu. Daca nu reusesti sa stai de vorba intre patru ochi, incearca si varianta cu messenger-ul. Iti doresc mult succes si sa reusesti sa iti salvezi casnicia. Sper ca iti va fi de folos ceea ce ti-am scris mai sus..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top