Now Reading
Revista Psychologies și editura ap! îți completează biblioteca!

Revista Psychologies și editura ap! îți completează biblioteca!

Revista Psychologies
revista-psychologies-și-editura-ap-îți-completează-biblioteca

Dezvoltarea personală este un aspect important în viața fiecărui om, iar la Psychologies suntem alături de tine în acest demers. Am realizat o selecție de cărți din portofoliul editurii ap! în paginile cărora vei găsi îndrumarea și motivația pentru a evolua și a duce o viață bună, din toate punctele de vedere. Vestea bună este că poți câștiga aceste titluri, participând la concursul desfășurat pe pagina oficială de Instagram a revistei Psychologies. Pentru mai multe detalii, accesați postarea: https://www.instagram.com/p/Cs-2lO0IQZR/

Cele patru tendințe: profilurile de personalitate esențiale care îți arată cum să faci viața mai bună (pe a ta și pe a altora) de Gretchen Rubin este cartea care te va ajuta să regăsești pe tine, dar și pe cei apropiați ție, înțelegând cum poți comunica mai eficient cu cei din jurul tău, în funcție de tipul de personalitate al acestora. În acest volum, autoarea explică faptul că indivizii pot fi împărțiți în patru mari categorii, în funcție de modul în care răspund la o întrebare foarte simplă: „Cum răspunzi la așteptări?”. Cele patru categorii sunt: Conformistul, Iscoditorul, Binevoitorul și Rebelul. Gretchen Rubin îți furnizează pentru fiecare dintre cele patru profiluri: punctele forte, punctele slabe, caracteristicile unice, dar și modalitățile cele mai eficiente de a te adapta trăsăturilor lor unice, iar cunoscând caracteristicile acestor tipuri de personalitate, îți va fi mai ușor să comunici cu cei din jurul tău și totodată să-i convingi să facă ce vrei tu.

Cum să convingi o pisică: Un ghid în arta persuasiunii pentru oameni de Jay Heinrichs este o carte care te va ajuta să fii convingător, mai convingător sau extrem de convingător! Autorul s-a inspirat din lumea felinelor pentru a ne furniza cele mai bune secrete de a convinge pe oricine, inclusiv o… pisică. Asta pentru că, spune el, dacă poți convinge o pisică, vei putea convinge practic pe oricine.

„Pisicile au o abilitate foarte bună de a te manipula și te pot convinge de aproape orice, fără să spună aproape niciun cuvânt. Te pot convinge să renunți la indiferent ce faci, doar ca să te joci cu ele. Te pot face să le oferi cina cu mult înainte de ora stabilită. Te pot convinge în orice clipă să le primești la tine în poală.

Pe de altă parte, încearcă să convingi o pisică să facă ce vrei tu.

Deși este dificil, poți să convingi o pisică. Dacă reușești asta, să convingi oamenii devine floare la ureche.”

Mereu învingător: 7 obiceiuri zilnice care să te ajute să te stresezi mai puțin și să realizezi mai mult de Mark Batterson pleacă de la premisa că pentru a reuși să ne descurcăm mai bine în viața de zi cu zi, trebuie să învățăm să ne concentrăm pe ceea ce se află la îndemâna noastră și să facem abstracție de lucrurile care abia se întrezăresc. Cu alte cuvinte, pentru a avea o viață de succes trebuie să învățăm să trăim în compartimente etanșe de timp, cucerind rând pe rând, fiecare zi. Iar pentru ca misiunea noastră să fie mai ușoară, autorul ne pune la dispoziție în această carte șapte obiceiuri care ne vor ajuta să fim învingători în fiecare zi.

Motivul pentru care Mark Batterson face acest lucru este convingerea lui că: „aproape oricine poate să realizeze aproape orice, dacă muncește destul de mult, de intens și de inteligent.” Așadar, dacă îți era dor de o lectură tipică de dezvoltare personală, aceasta e cartea potrivită!

Secretele supreme ale încrederii depline în sine de Dr. Robert Anthonyne ne face să conștientizăm faptul că viața noastră nu e o consecință a circumstanțelor exterioare cărora tindem să le acordăm o atenție prea mare, ci mai degrabă o sumă a gândurilor pe care le avem. Așadar, cartea aceasta te va învăța să rupi lanțurile limitărilor care te-au împiedicat până acum să devii ceea ce îți dorești, dezvăluindu-ți 14 secrete care te vor ajuta să ajungi mai ușor la dobândirea încrederii depline în sine printr-o atitudine mentală pozitivă. Dr. Robert Anthony îți promite că:

„Dacă te afli într-o situație în care parcă bați pasul pe loc sau te simți complexat și incapabil să înfrunți viața cu entuziasm și încredere, atunci această carte este pentru tine. Dacă te dezgustă mediocritatea, dacă ești dezamăgit de rezultatele pe care le-ai avut în trecut și nu te mulțumești să fii o frunză purtată de vânt, aceste pagini îți oferă o alternativă. Dacă poți fi deschis și receptiv la noi concepte, valori și convingeri, vei descoperi motivul pentru care poți și pentru care ar trebui să îți reorganizezi sistematic procesele de gândire pentru a-ți trezi NOUL SINE!”

Bani fericiți: Arta japoneză de a face pace cu banii tăi nu este o carte clasică despre finanțe care te învață cum să economisești fiecare leu, ci este cartea care te ajută să-ți recalibrezi sentimentele legate de bani. De cele mai multe ori, grijile legate de finanțe ne fac să privim banii dintr-un unghi negativ, generând sentimente de teamă, anxietate, stres. Autorul cărții, Ken Honda, remarcă faptul că „prea mulți dintre noi vedem banul ca pe un dușman, ca pe o forță întunecată care ne împiedică să avem viața pe care ar trebui s-o avem sau să facem lucrurile care ne plac”. Iar misiunea sa, prin această carte, este să ne ajute să ne reglăm finanțele pentru a ajunge să vedem potențialul banilor de a ne aduce bucurie, recunoștință și fericire.

Jack Canfield, popularul autor al unor titluri de un succes răsunător, precum Supă de pui pentru suflet și Principiile succesului, a spus despre Bani fericiți că este „cartea care îți va schimba total modul în care privești banii”.

Expertul în bani și fericire Ken Honda este unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de dezvoltare personală din Japonia, având în portofoliu peste 50 de volume publicate și în jur de opt milioane de cărți vândute în Țara Soarelui Răsare.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 300 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top