Now Reading
Dragostea este indelung rabdatoare

Dragostea este indelung rabdatoare

Revista Psychologies

N u stiu daca as putea sa descriu in cuvinte ce inseamna sa iubesti 25 de ani acelasi basrbat. Sunt casatorita de 28 de ani am doi copii o familie fericita dar relatia mea cu acest barbat este pusa in pericol din cauza celor care nu vor sa inteleaga ce inseamna o prietenie adevarata.

Omul din viata mea a avut mereu alte aventuri si el fiind casatorit dar la mine s-a intors tot timpul ptr ca eu l-am sprijinit si inteles mereu. Ce credeti: ca este mai bine sa renunt la el deoarece se tot primesc mesaje referitoare la noi? Daca se poate exprima in cuvinte o foarte frumoasa prietenie, doi oameni care dupa atatia ani se doresc la fel ca de mult. Nu am dorit niciodata ca cei din jurul nostru sa sufere din cauza noastra.

Acum cred ca i-am ranit si cred ca trebuie sa renuntam. Cel mai dureros este sa te desparti de cineva atunci cand te iubesti mai mult, mai usor ar fi daca ai avea motive sa il urasti, dar mania este semn de mare intelepciune si dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, dragostea nu pizmuieste, dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie……………

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top