Now Reading
Realitate

Realitate

Revista Psychologies

Buna! Povestea mea incepe cam asa: „incepand cam de prin clasa a v-a mi-a placut f mult un baiat care era prietenul celei mai bune prietene. M-am indragostit de el dar fara sa-i spun sau sa-i arat in vreun fel pana cand mi-am dat seama ca si el vrea acelasi lucru.

Si-a lasat prietena la un moment dat si-a inceput sa-mi faca curte, am ramas impreuna cam un an dar mi-am pierdut prietena pt totdeauna, nici macar acum nu vorbeste cu mine si culmea mi vecina. Acel an a fost plin de fericire dar nu stiu daca el chiar m-a iubit sau a vrut doar sa aiba o prietena, cel mai mult cred ca l-a atras faptul ca eram o fata serioasa. Imi facea multe cadouri venea tot timpul cu flori si in fine era un scumpic, credeam in el.

Ne-am despartit apoi din cauza unor barfe si de atunci pana acum ne tot despartim si iar ne impacam, recunost ca eu sunt fraiera pt ca trebuia sa pun punct demult dar credeti-ma ca nu-i rezistam cand venea si imi spunea ca se schimba si ca va fi cuminte, il credeam ce mai. Aceleasi vorbe goale de cate ori ne impacam. In vara am fost in vacanta in afara, acolo am intalnit un baiat care s-a indragostit de me la prima vedere cred, pt ca m-a cautat in fiecare zi cat am stat acolo, si nu-l interesa cine sunt si cum, ii placea pur si simplu de me si mi-a jurat ca o sa ma astepte pana la vara viitoare.

In fine, ajunsa acasa i-am spus lui ca nu mai am de gand sa astept sa se maturizeze, vreau sa-mi refac viata, sa fiu fericita, atunci, el, ca de fiecare data, incepe cu de-ale lui ca vrea ceva serios cu me ca nu se poate resemna sa ma piarda si ca acum pe bune si chestii…si ce credeti.accept sa am o relatie cu el insa cu riscul ca o sa ma lase si o sa plece in orice moment. Mi-am zis ca mai risc dar pentru ultima data.

Ultima noastra impacare a rezitat pana acum, din vara, si e totul oke, ba chiar mi-a jurat ca nu o sa ma mai insele niciodata desi nu stiu daca sa-l cred. Ma suna tot timpul si imi arata ca vrea ceva serios, imi vorbeste chiar de casatorie,dar nu stiu daca intr-adev ma iubeste sau sta cu me pt ca nu o sa mai gaseasca o fata serioasa si cu o imagine buna in localitatea lui. A mei mi-au interzis sa mai vb cu el dar nu prea au cu cine vorbii pt ca is incapatanata rau.

Sufar enorm de cate ori imi da un cat de mic motiv sa ma indoiesc de dragostea lui. Ce sa fac?…voi credeti ca ma iubeste sau vrea doar o familie cu me?…ar fi cea mai mare decadere a mea sa aflu ca in final a stat cu me din interes…nu vreau sa fac greseala sa ma casatoresc cu cineva care nu ma iubeste. Oare chiar s-a schimbat? Nu-mi da motive sa cred altceva dar mi-a promis de atatea ori si nu s-a tinut de cuvant…VREAU O PARERE, SI CAT SE POATE DE SINCERA VA MULTUMESC

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top