Now Reading
Salvarea relatiilor

Salvarea relatiilor

Revista Psychologies
Autor: Dr. Phillip McGraw
Editura: Curtea Veche Publishing, 2007

Dr. Phillip C. McGraw a convins milioane de oameni sa-si analizeze cu realism propriul comportament si sa-si reconsidere stilul de viata.Salvarea relatiilor, Dr. Phillip McGraw, Curtea Veche Publishing, bestseller
Dr. Phillip C. McGraw a convins milioane de oameni sa-si analizeze cu realism propriul comportament si sa-si reconsidere stilul de viata.

Emisiunea sa, Dr. Phil, transmisa zi de zi, din septembrie 2002, a doborat recorduri de audienta si a fost cea mai populara emisiune de la lansarea cu 16 ani înainte a show-ului Oprah Winfrey.

In cartea Salvarea relatiilor, dr. Phillip McGraw analizeaza zece dintre cele mai cunoscute mituri despre cum ar trebui sa arate o relatie implinita. In acelasi timp, autorul propune o strategie alcatuita din sapte pasi, care va ajuta sa restabiliti relatia cu partenerul, dar si cu dumneavoastra insiva.

Strategia presupune, printre altele, completarea unor teste si chestionare in urma carora sa ajungeti sa cunoasteti mai bine nevoile dumneavoastra de cuplu, precum si asteptarile cu care ati pornit la drum.

Sfatul cel mai de seama al autorului este mai degraba un avertis-ment: odata restabilita relatia cu partenerul, drumul nu s-a incheiat. Orice relatie este un proiect in continua devenire, iar strategiile care v-au salvat vor trebui sa va ghideze in mentinerea acestei relatii..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top