Now Reading
Kilipirim – Targ de carte, muzica si antichitati

Kilipirim – Targ de carte, muzica si antichitati

Revista Psychologies

Kilipirim, Targ de carte, muzica, antichitati,

A X-a editie a Targului de carte, muzica si antichitati KILIPIRIM se va desfasura in perioada 12 – 21 martie 2010, la sala Dalles, din Bd. Nicolae Balcescu nr.18.

Program de vizitare: 10.00 – 20.00
Intrarea libera

–  Editia a X-a, extisna anul acesta pe o durata de 10 zile, vine cu o oferta imbunatatita de carte romaneasca, carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat si numismatica. Editurile au pregatit pachete promotionale si reduceri de pret intre 30 % si… 70 %!

–  Kilipirim a pregatit editii de colectie, muzica buna, fotografii din secolul al XIX-lea, antichitati.

–  O prezenta inedita o constituie primul e-book reader comercializat in Romania, Iriver Story, care incorporeaza o biblioteca electronica in limba romana. Cumparatorii vor primi cadou un card de memorie ce contine 101 carti fundamentale ale literaturii romane, semnate de Dimitrie Cantemir, Ion Luca Caragiale, George Cosbuc, Miron Costin, Ion Creanga, Mihai Eminescu, Petre Ispirescu, Mihail Kogalniceanu, Ioan Slavici etc.

–  Cafeneaua Dalles va gazdui la etaj, in perioada targului de carte, o expozitie de fotografie care va cuprinde 60 de lucrari premiate de Nikon in anul 2009.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top