Now Reading
Premiile Femeia Anului 2012

Premiile Femeia Anului 2012

Revista Psychologies

Gala premiilor Femeia Anului 2011, organizata de revista Avantaje in parteneriat cu Avon Cosmetics Romania si JW Marriott, a desemnat castigatoarele celei de-a paisprezecea editii.

In acest an s-au acordat noua premii de excelenta, la sapte categorii. Revista Avantaje a acordat titlul Femeia Anului 2011 pentru urmatoarele categorii:

  • Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului,
  • Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii,
  • Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare,
  • Implicare si Responsabilitate Sociala,
  • Promovarea si Apararea Valorilor Democratiei,
  • Initiativa in Sprijinul Semenilor
  • Consilierea mamelor aflate in situatii de criza.

Cele noua premii de excelenta ale acestei editii sunt:

Implicare si Responsabilitate Sociala – Amalia Enache, prezentatoarea Stirilor Noptii de la PRO TV, pentru activitatea de reprezentare a organizatiei Hope and Home for Children Romania, lider mondial in inchiderea leaganelor de copii de trista amintire.

Vedeta se implica activ in sprijinirea copiilor abandonati, ajutandu-i sa se integreze in centre maternale sau case de tip familial.

Trofeu inmanat de printesa Marina Sturdza, militant activ in societatii civile din Romania.


Ambasador al Artei Romanesti peste Hotare – actrita Ada Condeescu
, pentru profesionalismul si profunzimea interpretarii actoricesti in filmele „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, si „Loverboy”, filme premiate la festivaluri internationale, dar si pentru activitatea de implicare sociala.

Trofeu inmanat de Iana Matei, directoarea Centrului de recuperare a victimelor traficului de persoane Reaching Out din Pitesti, desemnata „Europeanul anului 2010”.

Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului – Olga Cridland, presedinta Asociatiei PAVEL, asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave, pentru devotamentul si daruirea neconditionate de care da dovada in ajutorarea copiilor bolnavi si a familiilor lor.

Trofeul a fost inmanat de Malvina Cservenschi, TVR 1.


Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii – Roxana Toganel
, director de proiect al Asociatiei COLFASA, pentru implementarea in Romania a proiectului “Femeia conteaza”, care isi propune combaterea fenomenului de mobbing, a discriminarii pe piata muncii, prin promovarea incluziunii sociale a femeilor cu dizabilitati.

Trofeul a fost inmanat de Daniela Palade Teodorescu, redactor sef Avantaje.
 

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top