Now Reading
Sa muncim fara stres

Sa muncim fara stres

Revista Psychologies
Autor: Eric Saunier
Editura: Curtea Veche

Daca pe vremea lui Caragea se mai murea de ciuma, in prezent se moare zilnic de stres. Este motivul pentru care avem nevoie de un abecedar, de un ghid despre stres. Prietene, glontul stresului te poate atinge oricand, ia-ti o vesta antistres. In lumea nebuna si innebunita in care traim, „Sa muncim fara stres” nu este doar o lectura obligatorie, nu este doar o carte de capatai, e, pur si simplu, un manual de supravietuire.

Sa muncim fara stres, Eric Saunier, Editura Curtea Veche, Colectia Carti Cheie

Un manual de supravietuire la locul de munca!

Hrana zilnica a omului recent este stresul. Stresul e cel mai globalizat produs, exportat din Asia pana-n America. Munca, traficul infernal, relatiile cu ceilalti sunt factori care ne provoaca o stare de disconfort psihic. S-au metamorfozat si proverbele: spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cat de stresat esti.

Daca pe vremea lui Caragea se mai murea de ciuma, in prezent se moare zilnic de stres. Este motivul pentru care avem nevoie de un abecedar, de un ghid despre stres.

Prietene, glontul stresului te poate atinge oricand, ia-ti o vesta antistres. In lumea nebuna si innebunita in care traim, Sa muncim fara stres nu este doar o lectura obligatorie, nu este doar o carte de capatai, e, pur si simplu, un manual de supravietuire.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de:

  • ce facem;
  • cum aratam;
  • ce spunem;
  • cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

‰ric Saunier este consultant formator in gestiunea stresului si a dezvoltarii capacitatilor profesionale si comportamentale. De asemenea este inventatorul unei metode inedite pentru diminuarea stresului, adaptata activitatilor profesionale din zilele noastre.

Sa muncim fara stres este o sinteza a invataturilor orientale si occidentale, un manual de tehnici eficace, atat corporale cat si psihice, in vederea eliberarii de stres la locul de munca, a regasirii increderii in sine si a linistii interioare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top