CItesti acum
Orchestra Nationala de Camera a Republicii Moldova invitata la Sala Radio

Orchestra Nationala de Camera a Republicii Moldova invitata la Sala Radio

La o zi dupa evolutia in cadrul Festivalului International „George Enescu”, Orchestra Nationala de Camera a Republicii Moldova este invitata sa concerteze duminica, 13 septembrie (19.00), la Sala Radio, alaturi de unul dintre ansamblurile institutiei gazda: Orchestra de Camera Radio.

Cu un program atractiv Bach/Mozart, cele doua ansambluri reunite dirijate de Cristian Florea o vor avea ca solista pe pianista Livyka Stirbu-Sokolov, care in anul 2010 a reprezentat Republica Moldova la Festivalul „Yehudi Menuhin” (Gstaad, Elvetia).

In 2014, tanara pianista a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision Young Musicians, iar talentul sau artistic a fost deja apreciat in concerte sustinute in Germania, Elvetia, Rusia si Republica Moldova.

In programul serii veti asculta doua lucrari de Bach – Concertul brandenburgic nr. 3  in sol major si Concertul pentru pian si orchestra in fa minor si doua de Mozart – Divertimento in fa major si Simfonia nr. 29 in la major.

Orchestra Nationala de Camera a Republicii Moldova este invitata sambata, 12 septembrie (11.00) – cu o zi inaintea evenimentului de la Sala Radio – sa evolueze in cadrul Festivalului International „George Enescu”, in sectiunea „Enescu si contemporanii sai”, ce reuneste concerte si recitaluri concepute in jurul creatiilor marelui compozitor.

La Sala Mica a Palatului, ansamblul de la Chisinau va interpreta, sub bagheta lui Cristian Florea, lucrarea lui Enescu – Octetul pentru coarde in do major op. 7 si alte doua partituri: Warlock – Capriol suite si Bartók – Divertimento pentru orchestra de coarde op. 113.

 

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.

Citeste si

 

Info: www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

 

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii