CItesti acum
Felul in care ne schimba cainii

Felul in care ne schimba cainii

Sunt dragalasi si ne invata cum sa avem grija si de altcineva in afara de noi. Cainii ne fac sa fim mai responsabile, libere, spontane, sociabile, produc in noi acea schimbare dupa care tanjeam si pe care nu indrazneam sau nu stiam cum sa o facem.

Femeile care au caini, sunt mai jucause, elibereaza copilul din ele si se bucura de toate acele lucruri care ne incantau cand eram mici.

Se pot detasa mai usor de probleme, iar in plimbarile lungi au ocazia sa exploreze mediul inconjurator, sa vada lumea cu alti ochi, dar si sa petreaca timp cu ele insele, sa se dedice unei analize interioare.

Cainii se murdaresc, ii aducem acasa plini de noroi si de ciulini, dar tot ii iubim si ni se par cei mai frumosi din lume.

Morala: viata nu este perfecta si roz-bombon, ci un haos incantator, caruia trebuie sa ii acceptam si acele fatete deloc impecabile.

Citeste si

Relatia dintre stapan si caine exerseaza dragostea neconditionata, iar asta se va reflecta, fara doar si poate, in relatia ta actuala sau viitoare de cuplu, fara a cadea in capcana relatiilor toxice, intrucat cainele elimina senzatia neplacuta a singuratatii.

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii