Now Reading
Parteneri de cursa lunga

Parteneri de cursa lunga

Revista Psychologies

maria si geo, dosar parteneriMari si Geo, de 20 de ani impreuna
„Avem un talisman: este Mobra noastra, veche de 25 de ani

Mari: Suntem de 20 de ani impreuna si avem doi baieti. Reusita noastra si elementul care a sudat acest cuplu au fost copiii. In general un copil leaga un cuplu. Eu si Geo ne intelegem aproape in orice privinta. Ba chiar mai bine dec¢t acum… multa vreme. In cei 20 de ani de viata impreuna nu-mi amintesc sa ne fi certat mai serios. Fiecare dintre noi doi lasa de la el cand nu suntem de acord intr-o problema. In plus, vorbim despre orice. Nu exista problema nediscutata la noi in familie, acesta e principiul nostru de functionare.

Nu avem secrete unul fata de celalalt. Si la cate probleme se ivesc… Ar mai fi ceva: un talisman. E Mobra noastra, veche de 25 de ani, cea cu care ne-am intors prima data de la munte, din Fagaras. Acolo ne-am si cunoscut, intr-o excursie. A fost atunci un voiaj… ca o fuga de realitate. Dupa doua zile ne-am intors impreuna si am ramas impreuna p¢na azi.

Geo: Cred ca ne intelegem pentru ca avem temperamente complementare. Mie imi place la ea firea bl¢nda, sufletul ei. Ma completeaza temperamentul ei calm, pentru ca eu sunt mai „iute”, am reactii mai rapide. Impreuna realizam un echilibru… cred.

See Also


Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top