Now Reading
Comunicarea de 5 stele

Comunicarea de 5 stele

izabella-cete
comunicarea-de-5-stele

Cuvintele le putem folosi ca să ne ascundem în spatele lor, însă comunicarea nonverbală trădează de fiecare dată. E preferabil să arăți prin fapte mesajul tău, decât prin vorbe.

Mulți oameni vorbesc mult spunând puțin, iar unii spunând nimic. Comunicarea este un instrument foarte important pentru oameni și pentru relațiile dintre ei. Există foarte multe tehnici care ajută oamenii să își crească calitatea vieții prin comunicare. Aceste tehnici schimbă minți, comportamente, convingeri și chiar vieți.

Noi oamenii avem un potențial uriaș, chiar dacă de multe ori nu suntem conștienți de asta, creierul nostru are tot timpul un răspuns. Comunicarea nonverbală acoperă o mare parte din mesajul transmis. Tot ceea ce simți și ești se va vedea în comunicarea ta nonverbală.

Comunicarea verbală cântărește greu și ea, cuvintele sunt importante pentru că odată ieșite nu mai pot fi retrase. Amândouă ajută la formarea primelor impresii. Comunicarea de 5 stele implică atât comunicarea verbală, cât și comunicarea nonverbală.

Comunicarea greșită poate duce la conflicte extrem de durerose. De accea avem nevoie de echilibru atât în comunicarea verbală și în cea nonverbală. Atunci când ești congruent cu tine transmiți același lucru pe amele căi.

Comunicarea eficientă este una sinceră și non-violentă. Dorințele noastre, oricât ar fi de ciudate, pot să fie înțelese de către oricine, atât timp cât știi cum să le expui. Există nenumărate tehnici de comunicare, pe care le găsești în cărți, site-uri, blog-uri, cursuri, workshop-uri sau în format video.

Fă tot posibilul să îți dezvolți abilitățile de comunicare pentru a atrage oamenii în jurul tău! Doar prin conexiunea cu celălalt putem avea o viață împlinită!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top