Now Reading
Amanata pentru ei

Amanata pentru ei

Revista Psychologies

Aveam 19 ani cand am cunoscut un barbat mai mare decat mine si cu o situatie materiala buna. Credeam ca sunt indragostita de el dar de fapt ma atragea situatia lui materiala, financiara. Orice mi-as fi dorit, langa el aveam. Mi-am dat seama ca daca ma prefac indragostita, o sa am tot ce imi doresc.

Si asa a fost. Cat timp i-am aratat ca il iubesc am avut totul. Era insurat dar asta nu il impiedica sa ma resfete si sa petreaca cu mine mai mult timp decat petrecea acasa. Reusisem sa il acaparez cu totul si timp de 2 ani am fost impreuna.

Cand am incercat sa ma despart de el, mi-a oferit tot ce am dorit numai sa nu plec de langa el. Insa nu m-a interesat. Deja ma invatasem sa fiu ambitioasa si nu imi doream decat sa fiu cu alt barbat cu care sa ma distrez. Am reusit sa scap de acesta si am cunoscut un alt barbat, tot cu aceasi situatie.

Insurat dar cu bani. Am fost impreuna tot o perioada lunga de timp. Si ne-am despartit. Din ce cauza? M-am indragostit. Si culmea de un barbat care nu este insurat si care nu are situatie financiara stralucita. Timpul petecut langa baiatil acesta m-a facut sa imi dau sama ca nu banii sunt pe primul loc si ca fericirea ti-o da sufeltul si iubirea omului de langa tine.

Il iubesc cu adevarat si chiar ne-am casatorit de curand. Problema este ca cel de-al ii-lea barbat insurat cu care am stat ma tot cauta la telefoane si nu stiu cum sa fac sa scap de el. Daca imi schimb nr de teleon nu vreau sa ii dau de banuit sotului meu ceva si nu vreau sa afle nimic despre trecutul meu de care imi este farte rusine. Ce sa fac sa scap defnitiv de trecut si cum sa fac sa nu ma mai caute fostul?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top