Now Reading
Ce ma sfatuiti?

Ce ma sfatuiti?

Revista Psychologies

Buna, nu ma numesc ana, nu locuiesc in Tg Jiu, insa am 40 de ani si de doua saptamani totul s-a prabusit in jurul meu.

Inaine cu cateva zile chiar am cerut sfatul expertului cu titlul tristete pentru ca aveam o stare careia nu-i gaseam atunci explicatie. Incerc pe scurt sa detaliez, sunt casatorita de 20 de ani si am un baiat, la 5 ani de la casatorie, el m-a inselat, a avut o legatura, de un an si ceva, insa l-am iertat, raspunsul pentru ca l-am iubit.

Anii au trecut am fost fericiti, dupa care a plecatsa munceasca in alta tara, l-am urmat si eu dupa o perioada cu copilul. Copilul, insa nu s-a acomodat la scoala si a trebuit sa se intoarca in tara, iar eu am ramas cu el sa …. Muncim.

Nu caut scuze, nu o sa mi-o iert ca nu am plecat cu copilul si a trebuit sa stea la bunici, insa dupa doi ani remuscarile au invins si de comun acord cu el, m-am intors acasa, numai ca in cele 4 luni sotul meu a gasit pe altcineva cu care sta de doua luni, lucru pe care l-a negat pana intr-o seara cand a cedat si a recunoscut, m-am reintors aici, sincer sa-l readuc inapoi, insa e schimbat total.

Ma cauta, insa locuieste la ea, da termene ca o lasa insa nu o face, si-mi cere mie sa-l inteleg, insa nu mai rezist, simt ca-mi cedeaza organismul, nervii si totul.

Baiatul sufera enorm, automat amanarile lui ma fac sa-mi amagesc si copilul caruia incerc sa-i ascund ca nu a facut ce a promis ca-si indreapta ratacirea.

Nu cer compatimire, nebuna sunt eu,ca-l vreau inapoi, insa poate ati trecut prin asemenea cosmaruri….

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top