Now Reading
Carte de vizita

Carte de vizita

Revista Psychologies

Sunt casatorita de 15 ani cu un barbat ceva mai tanar decat mine. Relatia noastra este cu bune si cu rele. Eu sunt depresiva, dar ma lupt cat pot de tare sa nu mai fiu. Uneori reusesc, alteori sunt doborata. Socrii mei locuiesc in alt oras, ne intalnim extrem de rar, iar sotul meu vorbeste cu ei de cateva ori pe an. Asa sunt ei, ceva mai reci. Socrii mei stau toata ziua pe net. Si-au facut conturi pe toate site-urile posibile. In ianuarie am descoperit ca au pus pe un site o gramada de fotografii cu mine, fara sa imi ceara consimtamantul. Fotografiile mi le-au facut fara voia mea, cand au fost intr-o vizita la noi. Aveam probleme cu greutatea si nu voiam sa fiu fotografiata. Pozele sunt oribile. Nu suport sa ma pot vedea. Acum sunt speriata ca le-ar putea vedea pe net cineva cunoscut. Sau, si mai rau, persoane care nu m-au vazut de mult timp, care au insemnat mult pentru mine si care ar fi neplacut surprinse de felul in care arat. La o cautare pe Google cu numele meu, tot ce apare despre mine sunt aceste poze oribile. Le-am scris socrilor mei ca ma deranjaza foarte mult acest lucru si ca ii rog sa scoata de pe site fotografiile cu pricina. Nu au miscat un deget. L-am rugat pe sotul meu sa le spuna el, ca poate pe el il asculta. Nici el nu a miscat un deget, ba mai mult, a inceput sa tipe la mine ca eu sunt in pozele acelea, nu altcineva si ca trebuie sa indur consecintele, ca si el ma indura cu cele 80 de kg ale mele. Fac mari eforturi sa slabesc, dar chiar si daca as ajunge la 50 de kg, pozele vor ramane tot acolo. Aceasta discutie am avut-o in ianuarie si azi dimineata, dupa cinci luni, l-am rugat sa rezolve aceasta problema. S-a infuriat ingrozitor si mi-a spus ca sunt nebuna, ca cine ma cauta pe mine pe net, ca de el nu mi-e rusine sa fiu grasa, imi e rusine de oameni straini? Fac eforturi sa slabesc. In fiecare dimineata merg 20 de km cu bicicleta si mananc sanatos. Vreau sa nu mai fiu eu aceea din fotografii, persoana aceea a fost un… accident. Numai ca pozele vor fi vesnic acolo… Va rog sa ma ajutati! Imi fac prea multe probleme din cauza lor, asa cum imi spune sotul meu? Nu ar fi mai simplu sa le spuna parintilor lui sa le scoata? Sa nu urle la mine, de parca i-as fi cerut sa omoare pe cineva?

View Comments (3)
  • Doamna draga, aveti puterea sa va transformati trupul dupa cum doriti. Cand veti fi multumita de modul cum aratati, puneti fotografii cu noua imagine peste tot, si acestea vor aparea inaintea celorlalte.

  • Dar… vezi tu??? Totusi, acele poze te-au inspirat sa slabesti si sa alegi un stil de viata mai sanatos… Tot raul spre bine, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top