Now Reading
Cateodata parintii gresesc enorm

Cateodata parintii gresesc enorm

Revista Psychologies

Povestea mea incepe cam asa: in primul an de liceu m-am indragostit pentru prima oara de un baiat mai mic ca mine cu an. Intr-o sambata a lunii august am taiat porcul fiindca ne pregateam de majoratul sorei. Atat sora mea cat si o vara ne-am agitat toata ziua sa facem ce putem, seara sa mergem la discoteca. Zis si facut, a fost o seara magica chiar daca am fost fff obosite.

Sora si vara mea aveau iubit doar eu nu. Atunci l-am vazut prima data pe el… Care mi-a furat inima pe loc. M-a observat si el si trecuse pe langa mn de 3 ori. A treia oara cand a trecut m-a atins cu corpul sau ca si cum nu ar fi avut loc. A fost atat de magic, dar nu am apucat sa vorbim deoarece sora mea era prea obosita si am plecat acasa. Urmatoarea sambata nu am putut sa merg la disco deoarece era majoratul, dar am mers urmatoarea. Ghinion insa eu fiind dintr-o familie mai cunoscuta unchiul nostru nu ne dadea voie sa mergem la disco, numai cu acordul lui, ba chiar vb cu bodyguard-ul discotecii sa nu lase la intrare decat daca este el acolo. Normal ca am incercat tot felul de trucuri sa intram. Sora si vara mea au intrat dar pe mine m-au recunosct si nu mi-au dat voie sa intru.

De intors acasa nu ma puteam intoarece deoarece regula era : ”plecati odata, veniti odata!"; asa ca am ramas in restaurantul discotecii. Acolo m-am intalnit cu priteni, am mai povestit am ras, a trecut o bucata buna din timp. Deja eram plictisita rau de tot. Dar surpriza, numai vad ca apare el. George al meu. Ma uitam la el si nu-mi venea sa cred. Dar findca eram la masa cu un priten nu s-a apropiat prea mult si a plecat. Numai bine venise sora mea dupa mine fiindca bodyguard-ul a plecat, fiind ora 2 noapte si pot sa vin si eu in disco. Coincidenta a fost ca masa lui Geo era chiar langa masa mea. Mi-a facut un semn dulce dupa care ne-am apropiat, a avut loc primul sarut si dupa aceea prima intalnire pe data de 6 septembrie…

A fost atat de frumos de romantic dar norocul nu a fost de partea noastra deaorece cand am implinit 18 ani, la majoratul meu venise si familia lui. Normal eu eram in ultimu an de liceu, iar tatal sau a zs anul asta e o petrecere dar anul viitor o nunta, atunci tatal meu s-a opus si au incercat din momentul acela sa ne desparta. Au inceput parintii mei sa ma bata sa nu am voie afara, sa nu ma mai duc in unele zile la scoala, fara telefon fara nimik. Dupa 3 ani tot asa chinuiti de familia mea care nu-mi mai dadea dreptu sa ies afara, ma bateau foarte des cu el nu vedeam decat maxim 5 minute pe zi am renuntat am 2.

Dar ce pot sa spun ca poate chiar si cand am sa mor am sa-l pastrez in inima mea si o sa-l iubesc toata viata cu aceeasi intensitate chiar daca el acuma are familia lui si eu pe a mea.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top