Now Reading
Nu mai stiu ce sa fac….

Nu mai stiu ce sa fac….

Revista Psychologies

Mi-am scris aici povestea o data, dar acum revin pt ca nu am cui sa ii spun ceea ce ma doare. V-am povestit povestea mea cu baiatul din penitenciar… Din clipa cand eu mi-am scris prima data povestea aici mi-am propus sa fac tot posibilul sa il uit si sa il evit. Mi-am schimbat si nr de tel doar ca sa nu ma mai poata suna.

Dar cand a vazut ca nu poate sa vb cu mine parca a inebunit. Tot timpul trimite pe cineva din familia lui sau din prietenii sa vina la mine acasa cu cadouri. Eu tot timpul le refuz. Insista intruna sa vb cu mine si sa il iert. M-a facut sa sufar prea mult si era sa imi pierd libertatea din cauza lui. Doar o minune a facut ca sa fiu libera. Mi-a transmis prin prietenii lui ca mai are o luna de stat acolo, si ca o sa ma caute cand vine acasa pt ca el ma iubeste si nu poate sa conceapa viata fara mine.

Il iubesc dar nu pot sa il iert. Mi-a ajuns aproape 4 ani cat am stat si l-am asteptat. Il cunosc prea bine si stiu ca este in stare sa ma caute cand iese dar eu nu vreau sa il vad. Nu stiu ce reactie va avea, si ar fi in stare de orice. Ma gandesc cum sa fac sa il evit dar sunt constienta ca o sa ma caute si nu o sa ma lase in pace. Mi-a transmis ca daca nu ma duc eu sa il astept cand iese, o sa vina direct la mine si tot langa el o sa fiu. Va rog sa imi dati un sfat.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top