Now Reading
O vreau inapoi!

O vreau inapoi!

Sa-i spun sau nu? Am avut o relatie de mai bine de 9 ani, am locuit impreuna, fara a fi casatoriti. De aproximativ un an o inselam (cred ca nu stia, doar banuia). Inainte de a ma anunta ca a decis sa ne despartim, imi regasisem iubirea pentru ea si m-am despartit de cealalta. Ca o ironie, la cateva zile dupa ce m-am despartit de cealalta, m-a anuntat ca vrea sa luam o pauza. Motivarea: ca vrea sa stie ce simte pentru mine, ca vrea sa „experimenteze” si cu alte persoane. De cand ne-am despartit, ne-am mai vazut si am vorbit cate putin despre relatia noastra, dar fara niciun rezultat. O vreau inapoi, o iubesc si nu vreau sa o mai mint. Vreau sa fiu sincer cu ea si sa ii spun ca am inselat-o. Faptul de a-i marturisi ma va ajuta sigur pe mine, dar credeti ca pe amandoi ne va ajuta?

Intrebare pusa de: Andrei, 30

Raspunsul psihologului:

Vi se pare o coincidenta faptul ca a vrut sa-si ia o pauza imediat dupa ce v-ati despartit de cealalta? Si dvs spuneti ca banuia existenta unei alte relatii a dvs. In acest caz ea ar vrea de fapt sa-si ia revansa. Sau sa va faca sa simtiti ce a simtit ea cat timp ati mai avut si o alta relatie.
N-ati simtit nevoia de a-i marturisi nimic vreme de mai bine de un an, de ce tocmai acum? Va pun intrebarea asta pentru ca nu-mi povestiti mai nimic despre ce sentimente aveti acum. Doar ca o iubiti si ca o vreti inapoi de ceva vreme. Ce vreau sa spun este ca in mesajul dvs exista doar iubire si lipsesc cu desavarsire descrierea, presupunerea oricarei suferinte sau furii a celor implicati. Iar iubirea vine la pachet cu suferinta, deci lucrurile nu sunt atat de simple. Pentru ca suferinta poate da in furie si te poate face sa te razbuni, sa ranesti sau sa te ranesti pe tine, ori, dupa cum e firea fiecaruia, chiar sa si stai cu tot dinadinsul langa cel care te face sa suferi.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top