Now Reading
O situatie dificila…

O situatie dificila…

Revista Psychologies

Am cunoscut un baiat din liceu (mai mare cu 2 ani ca mine) care imi era foarte drag, dar am aflat k el avea deja o relatie cu o fata… N’am putut sa fac nimic, desi imi statea gandul la el. A trecut timpul, el terminase liceul si mai vorbeam pe mess. Eram amici. Imi povestea de prietena lui, prin cate trece cu ea. Pentru k ea a plecat la facultate, el a ramas in oras.

O perioada de timp nu am mai vb cu el, eu m-am gasit pe cineva si sunt cu el de 1 an si 4 luni. Relatia a mers bine pana cand am intrat intr-o perioada de monotonie si ne certam des din nimicuri, dar care ma suparau…

Intr-o zi m-am intalnit cu fostul coleg din liceu. Am hotarat sa mai vorbim pe mess, cum faceam atunci. Discutii despre una alta… Si dintr-o prostie am inceput sa vorbim despre relatia mea, k ma cert cu prt meu si k eram suparata. Daca nu am avut atunci curaj sa-i spun ca-l plac, dupa atata timp i-am spus pe mess. El era foarte dezamagit k a plecat prt lui la facultate, desi o iubea mult, pt ea nu a contat si s-au despartit. Faptul k stia k il plac si el la fel. Ne intelegeam foarte bn… K vb pe mess, era totul ok, dar ne-a venit o idee… Sa ne intalnim la o cafea, sa vorbim. Eu tot suparata cu prt meu, el la fel.

Am iesit la o cafea..am vorbit si el mi-a spus k s-a indragostit de mine. Eu eram la fel de innebunita dupa el, dar fara sa ma gandesc la prt meu la relatia mea de un an. Ne placeam si eram la fel de innebuniti unul dupa altul. El m-a cautat in continuare, eu acceptam sa ies cu el eram cea mai fericita cand eram cu el. Dar cu prt meu ma certam continuu, stiam k il iubeam mult, am fost fericiti atata timp impreuna… Nu stiu ce s-a intamplat.

Am hotarat (foarte greu) sa nu mai continui intalnirile cu colegul de liceu, ca sa-mi salvez relatia actuala. Si nu s-a schimbat mai nimic. Tot in aceeasi situatie suntem… Iar acel coleg imi spune in continuare ca ma asteapta si k inca se gandeste la mine, k isi doreste foarte mult sa-i fiu alaturi… Acum timpul trece si nu stiu ce sa mai fac :(:(

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top