Now Reading
Scrisoare-confesiune catre mama

Scrisoare-confesiune catre mama

Revista Psychologies

TE IUBESC SI PENTRU TOT ITI MULTUMESC, MAMA! Marturisesc ca nu ti-am spus-o prea des, dar asta simt si ca in fiecare an, imi intorc inca o data sufletul spre tine. Te iubesc pentru ca m-ai inconjurat mereu cu iubirea ta, ca ai fost mereu alaturi de mine, ca nu m-ai lasat niciodata singura la greu si ai avut mereu o vorba buna pentru mine.

Te iubesc pentru ca tu esti CEA MAI BUNA PRIETENA, pentru ca ma iubesti neconditionat, pentru ca exist datorita tie, pentru ca ai stiut sa fii pentru mine MAMA PE CARE MI-AM DORIT-O si de care am atata nevoie. Iti multumesc pentru ca mi-ai ghidat pasii ca sa tin drumul drept in viata, ca m-ai incurajat si m-ai indemnat sa visez, ca ai stiut sa fii mereu aproape de sufletul meu.

Tu m-ai invatat sa lupt pentru idealurile mele si m-ai asigurat ca nimic nu-i imposibil daca iti doresti cu adevarat. Mi-ai insuflat dragostea de adevar si frumos si m-ai invatat sa disting intre rau si bine. M-ai invatat sa traiesc cu demnitate ca sa nu fiu vreodata nevoita sa plec capul in fata nimanui.

Dar mai presus de toate, tu mi-ai demonstrat ca NU EXISTA IUBIRE MAI MARE NICI LEGATURA MAI PUTERNICA CA CEA DE MAMA… Marturisesc ca nu te-am inteles pana nu am devenit la randul meu mama. Nu ti-am inteles lacrimile, grijile, fiind prea mica nu ti-am apreciat sacrifiile si nu am inteles decat prea tarziu la cate vise ai renuntat pentru mine.

Iar singura rasplata ti-a fost primul meu zambet, primul pas, primul cuvant. Ti-am oferit poate prea putin in comparatie cu iubirea pe care mi-ai oferit tu, scumpa mea mama! Tu esti pentru mine, CEA MAI DE PRET COMOARA!

PS: Ti-am urmat exemplul si sper sa fiu pentru copilul meu MAMA EXTRAORDINARA care ai fost tu pentru mine. TE IUBESC, MAMA!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top