Now Reading
Sora mea geamana

Sora mea geamana

Revista Psychologies

Am 23 de ani si pentru prima data in viata ma confrunt cu o problema in fata careia nu gasesc nici o solutie. Am o sora geamana, suntem gemene identice. Intotdeauna am avut o legatura si o relatie deosebita. Exista chiar si acea legatura telepatica intre gemeni despre care se vorbeste… Mereu am fost aproape ca una si aceeasi persoana, am impartit totul etc…

De aproape un an sora mea a cunoscut un individ mai mare cu vreo 10 ani. El a reusit f repede sa o schimbe complet. A devenit rigida, a rupt multe prietenii pe care le avea, are o atitudine rece fata de cei din jur. Dar cel mai rau s-a schimbat fata de mine. Ea s-a mutat in apartamentul individului; la inceput ma suna destul de des, acum insa abia de 2-3 ori pe saptamana, sau nici atat… Iar daca o sun eu se intampla sa-mi raspunda f greu… Ne vedem tot mai rar si am senzatia de multe ori ca atunci cand trebuie sa vb cu mine parca e o povara enorma pt ea.

Nu stiu ce sa fac, am incercat sa vb cu ea sa vad ce se intampla, dar nu vrea sa comunice, are replici scurte, chiar rautacioase uneori. O data am avut nevoie sa ma ajute intr-o problema, dar nu a vrut. S-a transformat pur si simplu… La ala acasa nu ma pot duce, o data el m-a data afara din apartament. Tata nu mai vb cu ea, iar mama nu stie nici ea ce sa faca. M-am sfatuit si cu bunele si vechile noastre prietene (3 la numar) dar nici un sfat nu a dat rezultate.

Sora mea a devenit parca un zid de gheata de care nu poate trece nimic. Pana acum nu m-a alungat direct de langa ea, sa-mi spuna ceva, sa ma insulte, dar imi da de inteles prin tot ce face ca o cam deranjez. Mi-am dat seama ca tipul ala e cauza, dar nu pricep ce a putut sa-i faca sau sa-i spuna ca sa se ajunga atat de repede pana aici.

Am fost si eu indragostita tare acum vreo 4 ani, dar acea relatie nu avea nici o legatura cu prietenii sau cu familia mea. Si in nici un caz nu ar fi existat o persoana care sa ma desparta de sora mea. Nu inteleg de ce la ea s-a intamplat chestia asta. Tare mi-e teama ca situatia va degenera si ma framant clipa de clipa ce si cum sa fac sa o recastig pe sora pe care am avut-o…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top