Now Reading
Halloween se apropie! HAPPYCINEMA®: teroarea pe marele ecran!

Halloween se apropie! HAPPYCINEMA®: teroarea pe marele ecran!

Revista Psychologies
Maraton-Halloween

Halloween-ul aduce cu sine întunericul și frica, creând atmosfera perfectă pentru o sărbătoare de neuitat. HAPPYCINEMA®, lanțul de cinematografe de top, vă invită să vă pregătiți pentru un maraton de filme horror de neratat, care va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, în toate locațiile sale din țară. Spectatorii vor fi captivați de fiecare scenă din aceste lungmetraje, de la început până la sfârșit, oferindu-le fanilor de filme de groază din București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău și Bistrița ocazia de a experimenta o lume înfricoșătoare.

Printre filmele de referință din selecție se numără: SawX_MainPoste

Saw X: Un thriller înspăimântător ce dezvăluie un labirint sinistru și testele de supraviețuire ale maestrului jocurilor sângeroase, Jigsaw. Veți cunoaște lupta  pentru viață în fața deciziilor dificile și a capcanelor ingenioase în această poveste amplasată între evenimentele din Saw I și II.

Five Nights at Freddy’s: Vă aduce într-un parc de distracții bântuit de animatronice malefice. Cu o atmosferă tensionată și personaje înspăimântătoare, acest film vă va face să vă gândiți de două ori înainte de a vă aventura într-un parc tematic.

All Fun and Games (Jocuri de groază): Intră într-o lume în care jocurile aparent amuzante devin mortale. Adolescenții din Salem se confruntă cu un cuțit blestemat și un demon care îi forțează să joace versiuni macabre ale jocurilor lor de copilărie, unde supraviețuirea devine singurul obiectiv.The-Exorcist-Believer

The Exorcist: Believer (Exorcistul: Cel care crede): Această continuare a clasicului The Exorcist aduce în prim-plan o nouă confruntare între bine și rău, punând la încercare credința și curajul. Răul demonilor și exorcismele îngrozitoare vă vor ține în suspans pe tot parcursul filmului.

The Nun II (Călugărița II): Aprofundați misterul întunecat al unei călugărițe malefice și al secretelor bisericii într-o Franța din 1956. Îndrăzniți să priviți în ochii răului pur?

Toate aceste filme vor fi proiectate într-o atmosferă de sărbătoare, cu sunet de înaltă calitate care vă va face să simțiți fiecare moment intens. Vă invităm să vă lăsați pradă terorii, să strigați de spaimă și să vă ascundeți sub scaunele voastre, pentru că maratonul de filme horror HAPPYCINEMA® vă promite o experiență de neuitat. Pentru programul complet al proiecțiilor și locațiilor, vizitați www.happycinema.ro

Cu bilete accesibile și o experiență de cinema irezistibilă, HAPPYCINEMA® vă așteaptă cu brațele deschise ori de câte ori doriți să vă bucurați de farmecul filmului la întâlnirea cu prietenii și familia. Puteți achiziționa biletele atât de la cinematograf, cât și online, accesând www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

Vă invităm să ne urmăriți și pe platformele noastre de socializare pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și oferte:

– Tik Tok: https://www.tiktok.com/@happy.cinema?_t=8gmI8bjTTUX&_r=1

– Instagram: https://www.instagram.com/happycinema.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top