Now Reading
“Promisiunea”- o poveste de dragoste tulburătoare

“Promisiunea”- o poveste de dragoste tulburătoare

Revista Psychologies
Promisiunea-serial-Kanal-D

Serialul turcesc “Promisiunea” îi va captiva pe telespectatori, din 13 noiembrie, cu o poveste de dragoste tulburătoare

– Premiera noului serial, „Promisiunea”, este programată pe 13 noiembrie la ora 20:00. Acesta aduce în prim-plan o intrigă captivantă și interpretări remarcabile, promițând să cucerească inimile fanilor serialelor turcești.

– Serialul va fi difuzat patru zile pe săptămână, de la luni până joi. Această așteptată producție le oferă telespectatorilor o incursiune într-o lume plină de mister și pasiune.

– Povestea din „Promisiunea” urmărește viața lui Zümrüt, interpretată cu sensibilitate de tânăra și talentata actriță Ceren Yilmaz. După un accident grav al tatălui său, Zümrüt devine stâlpul familiei, având grijă de tatăl bolnav, mama și cele două surori mai mici.

– În ciuda obstacolelor și intrigilor, o poveste de dragoste interzisă se naște între Zümrüt și Serhat, moștenitorul familiei Demirkan, interpretat de Alp Navruz. Cei doi își plănuiesc în secret căsătoria.

– Cu toate acestea, destinul lui Zümrüt suferă o schimbare dramatică atunci când Serhat este ucis, evenimentul tragic ducând la răsturnări de situație uluitoare în viața personajelor principale.

– „Promisiunea” va captiva publicul cu o poveste tulburătoare și personaje complexe. Nu ratați premiera serialului pe 13 noiembrie la ora 20:00, doar pe Kanal D!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top