Now Reading
Sper sa ne revedem anul asta

Sper sa ne revedem anul asta

Revista Psychologies

Buna ziua, Ma numesc Sandu Elena Mirela si sunt din Tg-Jiu. In 2003 am plecat cu viza in America, in 2004 am cunoscut un baiat de culoare care locuia in aceeasi cladire cu mine. Si din vorba in vorba am iesit pentru prima data la un film, in alta zi la mall, ne-am placut, ne-am iubit si rodul iubirii noastre a fost o fetitza pe nume Corina.

Inaintea ei am mai ramas insarcinata, dar am pierdut sarcina, cum zic americanii a fost un miscariage, am stat si prin spital, mi-am facut madicaid, un fel de asisgurare medicala pentru femeile gravide. In 5 august 2006 a aparut pe lume iubirea vietii mele cum o mai alint eu, grasa si frumoasa si sanatoasa cum zic oamenii din popor. Am crescut-o singura, fratii lui sunt imprastiati prin America, parintii locuiesc in N (Massachuttess), mi-am crescut-o cum am putut.

In vara lui 2007 am venit in tara, sa-mi vad familia, deja nu-i vazusem de 4 ani si chiar daca n-am avut acte totusi am venit, tata s-a imbolnavit de diabet si m-am intors, ca imi era dor de casa. Tin sa mentionez ca el cu fratii si parintii lui sunt originari din Cameroon, au emigrat in Germania si apoi in America. In perioada cand l-am cunoscut eu avea green cardul, rezidenta, anul trecut si-a luat cetatenia si mi-a pus actele pentru logodna, adica viza pentru logodna sa plec in America si sa ne casatorim. In februarie am fost la ambasada Americii in Bucuresti, nu mi-au dat viza pe motiv ca am stat ilegal 3 ani in Statele Unite, in schimb am depus alte acte, sa fie trimise la Viena, si acolo sa ia o hotarare daca mai pot sau nu sa intru in America.

Parca s-a rupt cerul in doua, de ceva timp parca nu mai sunt in pielea mea. Chiar am vorbit cu sotul meu aseara pe messenger, m-am gandit ca daca cei de la Viena imi trimit raspunsul NU, ce o sa facem ? Ar trebui sa ne angajam avocat, un avocat acolo care se pricepe mai bine la legea de acolo, pana una alta o sa vina el prin primavara in Romania sa ne casatorim, daca nu se poate sa ajung la el, sa vina el aici. Ne-am gandit sa emigram in Germania, pana o sa scoata si vizele de America pentru Romania, alta solutie nu vad. Imi este tare dor de el, si lui de noi, mai ales de cea mica, va dati seama ca in vara se fac 2 ani de cand n-a vazut-o, il vede si ea pe webcam si stie ca acolo este daddy , si ii zice „i love you”, dar ea nu realizeaza de fapt cine este daddy.

Este mica, este fericita aici, ii asigur toata conditiile si mai presus de toata dragostea mea pentru ea, anul trecut am fost la mare, tot anul trecut din octombrie am inscris-o la gradinitza, atat de mult ii place, atat de incantata este, a invatat o gramada de cantece si poezii. Il iubeste pe tataie cel mai mult, si ea ii zice ” eu sunt negresa lui tataie” si o tine numai in brate. Si pe mamaie o iubeste, si ei o iubesc mai ales ca este singura nepotica, mai au si 2 nepotei de la sora mea, dar ea este singura fetitza din familie. Ai mei parinti au o casuta langa Tg-Jiu , nu este terminata, abia asteapta sa vina vara, de vara trecuta au cumparat pentru nepoteii lor 2 piscine gonflabile si toata vara s-au balacit in ele.

Draga Gabriela aceasta a fost povestea mea, o sa va mai scriu eu , dupa ce o sa vina sotul, in tara, sa ne casatorim, si sa vad prima lui impresie legata de Romania, o sa-l duc sa viziteze cheile Sohodolului, manastirea Lainici, mai tragem o fuga si prin Parang sau Retezat, avem ce sa-i aratam, probabil n-o sa stea el atat de mult, pentru ca lucreaza si nu stiu cat o sa-i dea vacanta.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top