Now Reading
Filme pentru întreaga familie în iunie la Happy Cinema

Filme pentru întreaga familie în iunie la Happy Cinema

Revista Psychologies

În iunie te așteptăm să te bucuri de o selecție captivantă de filme pentru întreaga familie la Happy Cinema. De la animații pline de culoare și personaje îndrăgite, la aventuri pline de acțiune și fantezie, programul nostru este conceput pentru a transforma fiecare zi într-o poveste cu adevărat magică pentru întreaga familie. Vino și explorează lumi fantastice, întâlnește eroi curajoși și trăiește aventuri pline de suspans, doar la Happy Cinema, locul perfect pentru o vară de vis!

Iata câteva sugestii de filme pentru întreaga familie:

Giganții din La Mancha (Giants of la Mancha)

O furtună amenințătoare se apropie de orașul La Mancha. Carrasco, un om de afaceri dubios, vizitează fiecare familie din oraș și încearcă să le facă tuturor niște oferte de nerefuzat. Intenția lui este să cumpere toate casele și să construiască pe terenul lor un complex de locuințe de lux numit „CarrascoLand”, care va avea inclusiv un parc de distracții. Singura care nu se lasă convinsă să-și vândă casa este familia Quijote. Alfonso este singurul care își dă seama că furtuna nu este una obișnuită. El se bazează pe ajutorul lui Pancho și al Victoriei (ea este prietenă cu Pancho și iubirea secretă a lui Alfonso). Toți vor merge în pădurea de la marginea orașului pentru a prinde monstrul care trimite furtuna. Deși Alfonso este singurul convins de existența monstrului, cei trei pornesc în misiune fără ezitare. Carrasco e tot timpul pe urmele lor și ar face orice pentru a-i opri.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/filme/giants-of-la-mancha-3312461/trailers/

Pisicile de la muzeu (Cats in the Museum)

Pisica Vincent și prietenul său, un șoarece, supraviețuiesc unei viituri într-un clavecin și ajung în muzeul Ermitaj. Pisici de elită păzesc exponatele de șoareci. Când Mona Lisa ajunge în muzeu, Vincent trebuie să împiedice furtul valoroasei opere de artă, dar și să o cucerească pe pisica Cleopatra.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/filme/cats-in-the-museum-3310209/trailers/

Garfield (The Garfield Movie)

Garfield, faimosul motan de interior, care urăște zilele de luni și iubește lasagna, pornește într-o aventură nebună în aer liber! După o reuniune neașteptată cu tatăl său, ciufulitul motan Vic, care trăiește pe stradă, Garfield și amicul său canin Odie renunță la viața confortabilă de animale de companie pentru a se alătura lui Vic într-un jaf cu mize mari.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/filme/the-garfield-movie-3236295/trailers/

Micuța Ping și Dragonul (Dragonkeeper)

În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar aceste creaturi magice au fost vânate. Ani mai târziu, într-o fortăreață îndepărtată, o tânără sclavă, Ping, leagă o prietenie puțin probabilă.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/trailer/dragonkeeper-33231/

Aventură în natură 2 (Big Trip 2: Special Delivery)

Doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, ajung din greșeală să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună cu alți doi prieteni, un urs panda și o barză, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/filme/big-trip-2-special-delivery-3312589/trailers/

Prieteni imaginari (If)

If spune povestea unei fete care descoperă că poate vedea prietenii imaginari ai tuturor. Filmul ne arată ce va face Bea cu această superputere în timp ce pornește într-o aventură magică.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/filme/if-3176579/trailers/

Prințesa și monstrul fermecat (My Sweet Monster)

Prințesa Barbara este îndrăgostită în secret de prințul Edward. Când vicleanul funcționar poștal Weasel îi cere regelui să o ia de soție pe Barbara, aceasta fuge. Monstrul Boogey face tot ce poate pentru a o ajuta pe Barbara să salveze regatul.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/filme/my-sweet-monster-3275467/trailers/

Haikuy!! The Dumpster Battle

În ciuda unei competiții puternice, echipa de volei a Liceului Karasuno a trecut de turul preliminar al turneului Harutaka din prefectura Miyagi și a ajuns în turul al treilea.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/trailer/gekijoban-haikyu-gomi-suteba-no-kessen-33515/

Punguța cu doi bani (spectacol de teatru proiectat)

„Punguța cu doi bani” este o excelentă oportunitate de a redescoperi poveştile lui Ion Creangă – basme de un incredibil dinamism scenic, deşi au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipă tânără și talentată, care propune o interpretare inedită a textului, spectacolul ne introduce în universul unui alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigă – și, bineînțeles, un cocoș teribil de năstrușnic. Că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti! Personajele din spectacol: Cocoșul, Boierul, Moșul, Vizitiul, Bucătăreasa, Găina și Baba

Spectacol de teatru proiectat – recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Urmăriți trailer aici:

https://www.cinemagia.ro/trailer/punguta-cu-doi-bani-28817/

Fii parte din experiența cinematografică a lunii iunie la Happy Cinema! Rezervă-ți acum biletele pe www.happycinema.ro.

 

  • HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

 

  • HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top