Now Reading
Concertul Regal Caritabil – generozitate și sprijin pentru Tinerele Talente

Concertul Regal Caritabil – generozitate și sprijin pentru Tinerele Talente

Revista Psychologies
Majestatea Sa Margareta

Această ediție a Concertului Regal Caritabil a fost un omagiu adus artei și tinerelor talente și a reiterat importanța generozității și valorilor autentice în sprijinirea viitorului cultural al României.

– Prezența Regală și a Comunității: Sub înaltul patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și Președinte al Fundației Regale Margareta a României, alături de Altețele Lor Regale Principesa Elena și Principesa Sofia, acest eveniment a reunit peste 800 de participanți din sfera diplomatică, a afacerilor și culturii. Sala Ateneului Român a găzduit un adevărat spectacol al generozității și al valorilor autentice.

– 180.000 de Euro pentru tinerii talentați: Concertul Regal Caritabil, care a avut loc în seara de 25 octombrie la Ateneul Român, a adunat fonduri în valoare de 180.000 de euro în sprijinul tinerilor artiști cu potențial, dar cu resurse financiare limitate.

 

– Oportunități pentru Tinere Talente: Generozitatea sponsorilor, donatorilor și a celor care au cumpărat bilete va permite dezvoltarea unei noi generații de tineri artiști. Aceștia vor beneficia de burse, mentorat și sprijin în promovarea talentelor lor.

– Recital extraordinar: Publicul a avut parte de un recital impresionant susținut de Ioan Hotea, tenorul de renume internațional, și de Martiniana Antonie, mezzosoprana care a fost bursieră a programului Tinere Talente. Orchestrată de maestrul Gabriel Bebeșelea, Orchestra Română de Tineret a oferit un regal muzical care sprijină visurile tinerilor artiști.

– Majestatea Sa Margareta susține Cultura: Majestatea Sa Margareta, a subliniat importanța evenimentului în contextul vremurilor actuale și a evidențiat nevoia de a sprijini generațiile tinere în dezvoltarea lor artistică.

 De 15 ani, Fundația a investit în tinerii artiști, susținându-i în dezvoltarea potențialului lor artistic. Acest sprijin a contribuit la împlinirea viselor profesionale ale multor tineri talentați și la aducerea contribuției lor valoroase în lumea artistică.

– Fondurile sprijină generația viitoare: Fondurile strânse din acest concert vor susține o nouă generație de muzicieni și artiști vizuali, cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, proveniți din medii cu resurse financiare modeste. Selecția națională pentru programul Tinere Talente ediția 2024 va fi lansată în luna noiembrie.Dirijorul Gabriel Bebeselea

– Tradiție și excelență: Concertul Regal Caritabil, organizat în fiecare an din 2008 de Fundația Regală Margareta a României, a devenit o tradiție care aduce pe scenă cei mai talentați artiști ai momentului și mari orchestre. Această tradiție onorează memoria Regelui Mihai I al României, fondator al Fundației alături de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei României.

– 14 ani de susținere și 1,9 milioane de euro investiți: Până în prezent, Fundația a oferit 410 burse tinerilor artiști, totalizând o investiție de 1,9 milioane de euro în educația artistică a României. Programul Tinere Talente a fost recunoscut ca Cel mai bun Program de Artă și Cultură din România, laureat la Gala Societății Civile de patru ori, inclusiv în 2022.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top