Now Reading
Noiembrie eclectic la Fundația Calea Victoriei

Noiembrie eclectic la Fundația Calea Victoriei

Revista Psychologies
noiembrie-eclectic-la-fundația-calea-victoriei

La Fundația Calea Victoriei luna noiembrie se anunță cu o sumedenie de lucruri de învățat, din diverse domenii, așa că sperăm să ai timp și poftă de a descoperi tot ce ți-am pregătit.

Vrei să știi cum se scrie o poveste personală vie, cu scene și personaje, cu tensiune, cu emoții arătate, nu enunțate și, ideal, cu magicul oare ce-o să se întâmple mai departe? Atelierul de jurnalism narativ și scriitură personală cu Ana Maria Ciobanu este locul unde trebuie să fii!

De la conversațiile despre scris ajungem la Femeile celebre ale României, un curs cu Anita Sterea, despre doamnele curajoase din secolele XIX și XX, devenite celebre atât în țara noastră, cât și în străinătate – modele și surse de inspirație pentru conturarea unor destine memorabile. Începe din 10 noiembrie.

Trecem de marile doamne ale culturii și istoriei naționale și ne oprim la atelierul cu Dorotheea Petre – Dezvoltarea încrederii în sine prin tehnici de actorie unde îți vei explora resursele creative și emoționale în raport cu ceilalți și cu o serie de circumstanțe posibile.

Din 15 noiembrie răspundem întrebărilor care ne frământă la atelierul filosofic interactiv cu Andreea Neagu și Cristina Cristea. Ne uităm în jur și facem lumină printre problemele care vizează condiţia omului de astăzi, a fiecăruia dintre noi.

Noiembrie este și luna lui Dostoievski, așa că am pregătit o incursiune în opera și viața unuia dintre cei mai traduși și studiați scriitori. De ce să-l mai citim azi pe Dostoievski? Pentru o serie de motive pe care le vei afla la cursul Cameliei Dinu – Dostoievski și romanele sale celebre.

Dacă tot suntem la capitolul litere, ce spui de un curs de caligrafie cu Delia Zahareanu? Ai ocazia să exersezi diferite tipuri de scriere și să-ți antrenezi atenția și concentrarea într-un mod agreabil și folositor.

De la arta scrisului de mână ne îndreptăm atenția spre arta conversației în cuplu, așa că din 22 noiembrie te așteptăm la întâlnirile cu Alina Costache ca să afli tot ce trebuie despre îmbunătățirea relației de cuplu.

Ai o viziune personală asupra lumii şi vieţii? O poveste de viaţă care merită împărtăşită? Crezi că o poţi transpune într-un set de simboluri, imagini, cuvinte cu sens şi legătură între ele? Atunci hai la atelierul de construit cărți de joc (în joacă și serios) cu Jeanina Cîrstoiu, care începe din 24 noiembrie!

Tuturor acestora li se adaugă călătorii prin muzee imaginare, ateliere de leadership, stil vestimentar, artă contemporană, dicție și vorbire sau pictură. Informații despre celelalte cursuri din această lună sunt pe site sau pe pagina de Facebook a Fundației Calea Victoriei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top