Now Reading
„A fost destinul”

„A fost destinul”

eliza-kazan

Destinul este folosit mereu la singular iar oamenii obișnuiesc să pună pe seama destinului tot ce ține de evenimentele necotrolabile din viețile lor, punând pe seama genelor tot ce pare necontrolabil.

Din DEX aflăm că destinul este o forță sau voință supranaturală despre care se crede că hotărăște în mod fatal și irevocabil tot ce se petrece în viața omului:  fatalitate.

Ceea ce nu este scris nicăieri este că există mai multe destine despre care îți vorbesc în continuare.

  1. Destinul negativ programat de la începuturi. Acest destin are mai multe părți care sunt rezervate pentru fiecare viață;
  2. Destinul pe care l-ai programat înainte să te naști în fiecare viață și pe care tu l-ai cerut;
  3. Destinele programate de rasele din care ai făcut parte, acestea au decis în fiecare viață ce să ți se întâmple și cum să-ți fie viața;
  4. Destinele pe care ai fost și ești obligat să le trăiești prin anumite evenimente, situații ori prin lege;
  5. Destine schimbate de către alte persoane (când intră în viața ta cineva care îți schimbă traiectoria vieții). Poate nu trebuia să te căsătorești cu o persoană, dar circumstanțele, îndrăgostirea te-au determinat să faci asta și, în acest fel, ți-ai schimbat destinul sau i-ai schimbat destinul acelei persoane;
  6. Destine schimbate prin decizie proprie, cu voința ta. Asta se întâmplă atunci când insiști să fii cu o persoană de care spui că ești îndrăgostit;
  7. Destinele Karmice. Aceste destine sunt cele mai teribile. Dacă tu ai karma cu cineva sau cu ceva, ești atras de acel loc, acea persoană, către acea țară, etc. atunci te duci acolo pentru a te întâlni cu acel destin karmic;

Dacă ai karma cu o rasă, corpul și programele din tine te vor dirija către acea țară în care să suferi sau te naști într-o țară în care să suferi, sau te întâlnești cu acea persoană cu care ai karma, pe care să o faci să sufere sau să te facă să suferi.

Ca să ai o viață bună, este necesar să te eliberezi de aceste destine prin tehnici specifice, astfel încât să eliberezi toate arhivele, registrele, programările și să poți începe un DESTIN ALB.

Destinul alb este precum o carte nescrisă. Dacă vrei să începi să scrii în această carte, este necesar să înveți să-ți urmezi intuiția, făcând alegeri bune în toate domeniile vieții tale.

Destinul este manifestarea inconștientului în care îți trăiești viața, fie după cum îți programezi tu, fie după personalitățile tale care te comandă, fie după destinul programat în negativ, fie după conceptele tale greșite, după dorințele și frustrările tale.

Toate acestea îți fac rău atât ție, cât și celorlalți.

Trăind astfel, atragi către tine persoane, lucruri, situații, care sunt contrare la ceea ce ai tu de făcut, la ce îți este benefic.

Atrăgând acele persoane, tu le domini sau te domină ele pe tine, în funcție de cine este mai puternic și această dominare tu o numești iubire.

Aceasta este puterea ta distructivă, iar tu te bucuri și ești fericit.

Puterea inconștientului te face să ai atitudini greșite atât față de tine cât și față de ceilalți, te face să ai reacții necontrolate, agresive, față de cei care sunt contrari faptului că te distrugi.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top