Now Reading
Știai că anul 2024 este un an karmic?

Știai că anul 2024 este un an karmic?

eliza-kazan

Și că este al doilea dintr-o suită de 20 de ani de transformare?

Asta înseamnă că este un an “plin” în care nu ne plictisim. În care putem evolua mult dacă privim mai departe de lungul nasului. Pentru că asta este necesar să facem, să schimbăm perspectiva, printre altele ( chiar dacă risc să dau o conotație diferită acestei expresii).

Eu te îndemn să vezi dincolo de lungul nasului, dar cu modestie. Cu luare aminte. Cu dorința de a înțelege, de a conține și de a cuprinde ce se întâmplă.

Eu te îndemn să înlocuiești egoismul cu altruism și umanitate. Pentru că vechile sisteme de raportare la viață, prin intermediul ego-ului, s-au prăbușit.

Anul acesta este un an de reconstrucție planetară, umană.

Nimic nu e sigur, starea de liminalitate (incertitudine) predomină.

Nimic nu e bătut în cuie, lucrurile evoluează în funcție de noi, de alegerile noastre, de trezirea noastră. Planeta reacționează, la fel și corpurile noastre. Arhivele vieților trecute dau pe dinafară, refulează. Asta ca noi să avem ocazia să le curățăm, să ne reînnoim, să devenim ființe noi, cu o nouă energie.

Acum avem ocazia să înlocuim întunericul din interior cu lumină, cu pace.

Acest proces este opțional, însă necesitatea lui se resimte în viața fiecăruia dintre noi prin manifestarea unor teme de viață care cer urgent rezolvare. Aici intervine liberul nostru arbitru. Alegem să ne adâncim în întuneric și suferință sau să evoluăm în lumină.

Evoluția însă, nu e un motiv romantic, spiritual. Este un proces urgent pe care trebuie să-l parcurgem, dacă vrem să facem față vremurilor.

În acest proces karmic este necesar să conștientizăm că lumea civilizată există de puțin timp. Crimele, răutatea, răzbunarea au fost cândva în natura noastră. Am făcut rău și ni s-a făcut rău. Anul acesta, mai mult ca niciodată, ni se cere să creăm echilibru. Să golim arhivele trecutului care sunt precum niște pietre de moară.

Este nevoie de empatie din partea noastră, de umanitate, de a înțelege cauzalitatea lucrurilor și de răbdare în acest proces.

Nu putem trage de firul de iarbă ca să crească.

Închei prin a atrage atenția asupra importanței subiectului, a trezirii fiecăruia dintre noi și a necesității unei vieți trăite conștient.

Este necesar ca fiecare dintre noi să-și schimbe perspectiva asupra vieții și să-și definească un nou sens, un nou scop, în care evoluția propriei ființe să fie motivul central.

De reținut: MANIFESTAREA UNEI ACȚIUNI PORNEȘTE KARMELE. 

O viață trăită cu măsură, prin noi valori, ne poate scuti de multă suferință.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top