Now Reading
Vindecarea cuantică și psihologia transgeneraţională

Vindecarea cuantică și psihologia transgeneraţională

maria-molocea
vindecarea-cuantică-și-psihologia-transgeneraţională

Totul este energie, materia ca atare nici nu există. Energia sau chi-ul nu este nici pozitivă, nici negativă. Energia este pur și simplu. În activitatea de vindecare cuantică, felul în care este direcționată sau folosită energia definește efectele ei asupra corpului sau asupra emoțiilor omului. Felul în care este acceptată această energie de către om, la nivel fizic, psihic, conștient și subconștient este un alt factor extrem de important. Această forță, prin care funcționează universul nostru este inteligentă, vie și constituie sursa a tot ce înseamnă viață. Anticii cunoșteau totul despre această energie conștientă și creativă cum pătrunde în tot spațiul, cum curge de la un obiect la altul și cum se transmite de la unul la altul. Numim acest câmp al tuturor posibilităților, câmpul universal de energie sau mai simplu câmpul unificat.

Pot spune că ființa umană are două polarități. Pe de o parte, omul este supraviețuitorul absolut al arborelui său genealogic, dar în același timp vine și cu o încărcătură negativă de la strămoșii săi, pe care ezotericii o numesc karmă. Aceste semnături chimice sunt artefacte evoluţionare transmise prin intermediul genealogiilor ancestrale colective. Dacă am cerceta istoricul familial și am efectua o genogramă am observa că totul este repetitiv. Omul este un bio-computer holografic super sofisticat în care este înmagazinată întreaga sa istorie de la facere până acum. ADN-ul nostru este autentic și activ doar în proporție de 10%, restul de 90% e posibil să fie, de fapt, memoria ancestrală scrisă.

Fiecare persoană de pe această planetă, inclusiv tu și cu mine, avem o parte întunecată, „umbra”. Umbrele pot fi ale tale sau pot fi „moștenite”. Partea aceasta întunecată este o colecție de sentimente, emoții, atașamente, programe negative, îndoctrinări – nutrite față de tine însăți, față de viață și de alții, pe care nu le-ai conștientizat și procesat. Tot ceea ce este în interior, este și în exterior. Omul întotdeauna va oferi sau va atrage tot ceea ce are el în inimă, din prea-plinul sufletului său. Dacă omul are ură, frică, furie în inima lui, atunci el asta va oferi oamenilor din jur. Atunci când acționăm din partea noastră de umbră, venim dintr-un loc al energiei negative, care la rândul ei, atrage forțele întunecate de dincolo exact așa cum un magnet atrage fierul. La polul opus, dacă omul are emoții pozitive în inima sa, va oferi iubire, înțelegere, compasiune, pace semenilor săi.  De aceea, este fundamental să pornim într-o călătorie de vindecare pe parcursul căreia probabil veți vărsa lacrimi de durere sau lacrimi de bucurie, dar nimic nu este mai nobil și onorabil decât libertatea profundă și plină de mulțumire a vindecării cuantice transgeneraționale.

Potrivit doctorului Bradley Nelson, emoțiile negative rămân captive în interiorul nostru și sunt stocate pe meridianul guvernor. Fiecare disfuncționalitate a organismului uman pleacă de la emoții, sentimente și „bagaj” moștenit. Cu ajutorul unui magnet medical, el a reușit să vindece mii de persoane prin metoda demagnetizării emoțiilor din interiorul corpului uman. Depresia, anxietatea, vulnerabilitatea, separarea, victimizarea, nesiguranța, neîncrederea, îndoiala, eșecul, fobia, furia, teroarea, oroarea, frica, teama, inferioritatea, nerăbdarea, neliniștea sunt doar câteva dintre cele 270 de emoții negative care ne „virusează” corpul, afectându-ne viața în mod vizibil. Aceste emoții pot fi ale noastre sau pot fi preluate din arborele nostru genealogic.

Cercetările recente în epigenetică au demonstrat că fricile se moștenesc pe parcursul a nouă generații. Am avut clienți care aveau o frică inexplicabilă de autorități sau frica de spații închise. În urma ședințelor de psihoterapie, am constatat că avuseseră bunici sau străbunici care fuseseră deținuți politici sau fuseseră prinși și întemnițați în cel de-al doilea Război Mondial. Dintre fricile care au o explicație în psihologia transgenerațională enumăr: frica de apă, frica de înălțime, frica de moarte, frica de cimitire, frica de bătrânețe, frica de dușmani, frica de superstiții, de energiile malefice, de spirite, frica de blesteme și vrăji, frica de singurătate, frica de nou, de neputință, de sărăcie, frica de examene, frica de organele de control, frica de agresiuni, frica de animale ori de semenii noștri, frica de public, frica de ploaie, de fulger și tunet, frica de boli, de viruși, frica de întuneric, frica de a fi prădat, furat, frica că nu sunt suficient de bun, frica de pușcărie, frica să nu fac față concurenței. Fricile le purtăm în ADN-ul nostru ancestral ca sisteme de limitare  preluate de la strămoșii noștri sau dobândite în timpul vieții.

Fizica cuantică a demonstrat că poți scoate sau introduce noi informații în mintea ta, în inima ta, în zidul din jurul inimii (fotografiile kilian au demonstrat că avem un magnet de trei metri în jurul inimii), din timpul și spațiul sufletului tău, din memoria Akashică, din linia de sânge de la facere până în prezent. Creierul, acest bio-computer cuantic, poate fi ajutat să elibereze programele de limitare, blocajele și dezechilibrele cu care se confruntă corpul fizic.

Vindecarea cuantică și terapia transgenerațională sunt viitorul. Deschide capacul propriei cutii a Pandorei, scapă de poverile ancestrale și începe să vezi viaţa dintr-o perspectivă mult mai vastă a realităţii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top