Now Reading
Luna Nouă în Balanță

Luna Nouă în Balanță

mihaela-totir2
lună-nouă-în-balanță2

În data de 6 Octombrie la 14:05 se formează pe cer aspectul de Lună Nouă în Balanță. Este un moment important pentru noi toți întrucât are loc pe retrogradarea lui Mercur, tot în Balanță, în timp ce Pluto își reia și el mersul direct, în Capricorn. Este important acest lucru întrucât ascendetul momentului de Lună Nouă este în Capricorn – lucru care te ajută să înțelegi transformările din ultima vreme. Aceste transformări sunt cu impact la nivel social și colectiv, bineînțeles, prin contribuția fiecărui participant în parte. Această suprapunere de evenimente aduce cu ea o detensionare și un sentiment încă subtil de ușurință. Acesta se va accelera în perioada următoare căci ușor, ușor începi să ai claritate, mai ales că până pe 20 octombrie vor intra în mers direct Mercur, Jupiter și Saturn.

Prezența lui Pluto în mers direct exact la acest moment de Lună Nouă arată dezvăluirea unor adevăruri nedivulgate până acum. Aceste adevăruri te vizează atât la nivel personal, cât și social. Poți afla acum vești despre structuri, guverne, motivații ascunse ale anumitor decizii dar și cum ți-ai justificat ție însăți alăturări și rezonanțe cu anumiți oameni, concepte sau alegeri din viața ta. Mai exact, pe cine ai înzestrat cu autoritate în viața ta și ai ales să umpli un gol interior ce s-a cerut recunoscut, transformat și asumat din interior.

După cum știm, Pluto a fost foarte prezent și în retrogradarea lui Mercur din acest moment. A format deja două aspecte tensionate cu dl „Încurcă-tot” – aka Mercur – și mai urmează încă unul după ce își reia mersul direct. Te poți aștepta, așadar, la multe înțelegeri și conștientizări profunde legate de tine și relațiile tale, de cei pe care îi recunoști ca autoritate și față de care ai nevoie să îți câștigi independența alegând să muți această autoritate din exterior în interior.

Saturn, pe ultimele grade de retrogradare, formează un aspect de trigon cu Soarele și Luna, protejate de Marte prin conjunctia pe care o formează cu cele două luminări. Saturn „insistă” pe asumarea responsabilității propriei vieți și găsirea puterii interioare în defavoarea proiecției acestei resurse în exterior. Marte va susține acest tip de mișcare în timp ce Soarele și Luna pregătesc terenul pentru relații frumoase, corecte și sănătoase pentru cei implicați.

Este un moment foarte bun să îți setezi intenții legate de ce fel de relații ai nevoie, cum îți dorești să te manifești în acestea, ce îți dorești să primești, dar și să dai în relații și mai ales, să te asiguri că ești tu „un întreg” în relațiile tale.

Relațiile care au la bază secrete, ascunzișuri sau neasumare publică – cum ar fi amanții – pot acum să iasă la iveală sau se pot transforma de la sine prin provocările pe care le întâlnesc.

La polul opus, cei care fac un pas în față și își asumă 100% participarea în relația de cuplu pot face acum salturi importante și să se bucure de o conectare mai profundă.

Iată mai jos domeniile de viațaă influențate de această lunație:

Berbec: relații și parteneriate, relația de cuplu, statut și imagine socială.

Taur: bani proveniţi din asocieri sau prin partenerul de viață, relația cu puterea, tranformare, sex, reglaje karmice.

Gemeni: relația cu străinătatea, călătorii, studii superioare, sistem de credinţe și valori, justiţie.

Rac: recunoaștere profesională, regândirea unor planuri profesionale, imagine publică, relația cu autoritatea.

Leu: prieteni, anturaj, cerc de influență și planuri de viitor. Grupuri și activități de grup.

Fecioară: închiderea unor situații grele, vechi, acceptarea a ceea ce se întâmplă, ieșirea din luptă, oboseală, somn, confuzie.

Balanță: personalitate, cine sunt eu?, imaginea, felul în care dorești să fii percepută, look.

Scorpion: banii din munca proprie, valoarea personală, stima de sine, independenţa financiară.

Săgetator: comunicare, contracte, relația cu frații/ vecinii, cursuri/ specializări, deplasări.

Capricorn: familia, casa, căminul, copilăria, sentimentul de securitate și protecția.

Vărsător: creativitatea, iubirea, viața sentimentală, copiii, proiecte de suflet, expresie de sine.

Pești: obiceiuri și rutina zilnică, relația cu corpul, vitalitatea, sănătatea, echilibru minte-corp-suflet, modul în care consumi resursele.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top