Now Reading
Psychologies o revista cool

Psychologies o revista cool

Adica elita cititoarelor de reviste. Femeile care isi castiga singure banii (multi), mature, intelepte, cu discernamant.

Femei care nu traiesc la intamplare, ci traiesc inteligent. Aleg sa fie autoreflexive, independente, femei care isi cresc si copiii in acelasi stil.

Psychologies are, de asemenea, publicul cel mai consistent din categoria celor care au meserii intelectuale. Cu alte cuvinte, femei care contrazic cliseul ca al doilea sex e invizibil social, dependent.

Aceasta revista mai are si cei mai multi cititori cu meserii si ocupatii de inalta responsabilitate (manageri, de exemplu) si oameni cu cel mai ridicat statut social.

Pentru ca e cool sa stii pe ce lume de afli, sa-ti pese de tine, sa iti adresezi intrebarile care trebuie si, mai ales, sa ti le adresezi corect.

E cool sa ai inteligenta emotionala si sa nu reactionezi aiurea la orice agresivitate.

E cool sa stii sa te imbraci, ba mai mult, sa stii de unde provin tendintele, cu alte cuvinte sa ai habar nitel de istoria modei si nu doar sa cumperi haine fara discernamant.

E cool sa-ti cunosti corpul, sa te alimentezi sanatos si sa fii constient de ceea ce te poate imbolnavi, imbatrani, degrada, de la poluarea atmosferica si pana la cea relationala.

E cool sa-ti cresti copiii relaxat, fara a face din ei niste nevrozati. E cool sa citesti, mult. E cool mai ales sa citesti ce trebuie.

Nu strica nici sa stii ceva mai mult despre sex (desi toata lumea spune ca se pricepe la asa ceva, fara sa fie nevoie de prea multe cursuri).

E bine sa iubesti calm, sanatos, echilibrat si lucid. E cool sa stii cum stai cu propria persoana la capitolul „cunoastere de sine“. Si pentru asta e util si nostim sa stai la plaja si sa rezolvi teste de personalitate bine alcatuite.

E cool sa fii o persoana relaxata si sa stii cum sa te relaxezi (tehnicile nu sunt la indemana oricui, e insuficient de obicei sa-i spui cuiva sa se relaxeze, caci mai trebuie sa stie si cum). E bine sa stii sa rezolvi cu intelepciune un conflict (cine poate spune ca nu are parte de asa ceva si, mai ales, cine poate spune ca stie ce sa faca in acele momente?).

E foarte util sa stii sa-ti gestionezi relatia cu propriii parinti, cu care mai toti mai avem ceva de impartit mult timp dupa ce am plecat de acasa. E foarte bine sa fii liber in gandire, inteligent emotional, senin si frumos (in sensul profund al cuvantului, dincolo de detalii fizice).

E cool sa citesti Psychologies.

 

Ma puteti urmari si pe www.iulialexa.com

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top