Now Reading
A doua generatie de formare in art terapie Phronetik®

A doua generatie de formare in art terapie Phronetik®

Revista Psychologies

Asociatia Romana de Terapii Expresive (ARTE), in colaborare cu o echipa de formatori pregatiti in cadrul Wiener Schule for Kunsttherapie (WSK), Austria, si coordonati de fondatoarea metodei Phronetik®, Irmgard Maria STARKE, va desfasura primul program formativ in art-terapie Phronetik® din Romania.

Instrumentele folosite in art-terapia Phronetik® sunt: obiectivarea primara, procesul primar, explorarea Phronetik® a basmului, explorarea Phronetik® a imaginatiei, procesul structural, lucrul cu natura, lucrul cu visul, lucrul cu copilul interior.

Exemple de domenii in care art-terapia Phronetik® este aplicata in Austria: consiliere sociala si de viata, formarea adultilor, team building si team development, consultanta si coaching creativ, munca sociala si sociopedagogie, profilaxie si reabilitare, afectiuni psihosomatice, geriatrie, stimularea dezvoltarii personale si a implinirii potentialului uman, insotire paliativa.

In Romania, seminariile formative PENTRU A DOUA GENERATIE DE FORMARE in art terapie Phronetik® au loc cu o frecventa de un weekend pe luna, 10 weekend-uri pe an. Programul se va desfasura in Bucuresti, din luna martie 2013 pana in 2015.

Programul formativ incepe in martie 2013 iar numarul maxim de persoane ce vor fi admise in formare este de 20.

Alte detalii privind programul formativ in art-terapie Phronetik® (echipa de formatori, curricula, costuri, conditii de absolvire etc.) gasiti pe site-ul Asociatiei Romane de Terapii Expresive: www.expresive.ro

 Pentru a va inscrie pentru preselectie va rugam sa trimiteti PANA LA DATA DE 15 MARTIE 2013 urmatoarele documente, prin email, la [email protected] .

• o scrisoare de intentie in care sa mentionati motivele pentru care doriti sa urmati formarea in art terapie Phronetik®.

• un Curriculum Vitae (cu date de contact).

• copie dupa diplome, certificate si atestate ale formarilor efectuate (unde este cazul).

• adeverinta cu numarul de ore de terapie personala efectuata, individuala si/sau in grup (acolo unde este cazul).

 

Contact:

[email protected]

0744.236.205

Mihai Albu

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top