Now Reading
Atelierul DE LUCRU: In IMAGINE! cu Marius Manole

Atelierul DE LUCRU: In IMAGINE! cu Marius Manole

Revista Psychologies

Cum ar fi ca pentru o zi cei din jur sa-si faca despre tine exact ce parere vrei tu? Afla alaturi de Marius Manole care sunt tehnicile si mecanismele de lucru asupra imaginii tale.

Construieste imagini, transforma gesturi, transmite mesaje despre tine care comunica ceea ce esti sau vrei sa pari intr-o ipostaza sau alta.

Atelierul DE LUCRU: In IMAGINE! cu Marius Manole se desfasoara pe parcursul unei singure zile: 22 iunie, intre orele 10:00-13:00.

Organizator: In Vestiar – o solutie tihnita de dezvoltare personala si profesionala, intr-o societate repezita. Atelierele noastre sunt experimentale, fiecare dintre ele la granita a mai multor domenii: psihologie, actorie, oratorie, filozofie, couching, branding etc. Trainerii sunt oameni speciali, cu multe de oferit: Dan Puric, Marius Manole, Emilia Popescu, Adriana Saftoiu etc. Oameni care vin In Vestiar sunt cei care au depasit formulele, pasii si regulile. Nu mai cred in instrumente standard de training general aplicabile. Raspunsul lor nu este in explicatiile standard pe care le-au tot auzit. In Vestiar a comunica este o atitudine care sta la baza tuturor atelierelor si ne adresam iubitorilor de idei, celor care stiu ca o simpla idee are puterea de a schimba o viata. Putem fi gasiti pe www.investiar.ro sau pe adresa [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top