Now Reading
Lansarea Team Management Systems in Romania: instrumentul folosit de echipele performante si fericite

Lansarea Team Management Systems in Romania: instrumentul folosit de echipele performante si fericite

Revista Psychologies

Vineri, 29 Martie, incepand cu ora 9.00 la Grand Hotel Continental are loc lansarea in Romania de catre RoCoach, prima companie din Romania care furnizeaza servicii premium si exclusive de coaching, a profilului Team Management Systems.

Evenimentul ii are ca invitati pe Alexandru Badescu (General Manager ENERIA), George Costache (CEO Siemens Romania) si Mihai Stanescu (Managing Partner RoCoach). La eveniment sunt asteptati manageri HR, coordonatori de echipe si antreprenori. Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia de a se familiariza cu Profilul Team Management Systems, un instrument unic pe piata din Romania, utilizat cu succes si recomandat de numeroase companii internationale.

Abordarea Team Management Systems este recunoscuta ca fiind cel mai important sistem integrat de munca, bazat pe cercetari indelungate si instrumente de feedback extrem de relevante. Profilul se concentreaza pe identificarea si intelegerea capacitatilor si abilitatilor unui individ in relatia acestuia cu munca. In esenta, Team Management Systems ofera organizatiei adevaratele evaluari ale indivizilor pentru a le permite acestora dezvoltarea de inalta performanta la locul de munca.

Speakerii din cadrul evenimentului sunt coordonatori de echipe care au pus deja in aplicare profilul. Cu ajutorul lor, cei prezenti vor afla cat de fericit te poti simti cu efortul depus in munca ta, care iti este motivatia zilnica/saptamanala sau cat de mult te potrivesti cu locul actual de munca.

‘’Vrei sa fii fericit la munca indiferent de meserie si domeniu? Sa faci ceea ce iti place si cum iti place? Eu imi obtin fericirea la munca facand exact ce imi place, in stilul care imi place. Daca este sa limitam cautarea la ceea ce traiesti minim 8 ore in fiecare zi, intrebarea cea mai importanta mi se pare: care este secretul fericirii la munca? Am ales sa aduc acest profil in Romania pentru ca descrie un ecosistem, un spatiu in care, daca alegi sa intri, iti promit pe cuvantul meu de coach executiv, de business, de CEOi si antreprenori trecuti prin multe incercari, ca vei fi fericit.’’, explica Mihai Stanescu, managing partner si executive coach la RoCoach.

Accesul se face pe baza de invitatie iar pentru confirmarea inscrierii si alte detalii, ne puteti scrie la [email protected] sau apela 0751 296 113.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top