Now Reading
O de la Orgasm: Iubita mea este dornică de poliamorie. Mie nu îmi mai sună așa atractiv…

O de la Orgasm: Iubita mea este dornică de poliamorie. Mie nu îmi mai sună așa atractiv…

Revista Psychologies

Să ai o iubită dornică de poliamorie nu e chiar frecvent întâlnit. Eu am parte de așa ceva acum, în cuplu. Dar, sincer, mi-a cam ajuns…

Citește și:

Partenerul meu vrea să mă strângă de gât în timpul sexului. Eu nu am porniri atât de morbide…

Care e treaba cu sexul anal? M-am săturat să văd interes către zona aia…

Am 36 de ani, iar iubita mea este din ce în ce mai atrasă de poliamorie. Avem o relație de patru ani și lucrurile au mers bine până acum.

Eram un cuplu clasic, monogam, iar viața noastră sexuală era satisfăcătoare. Apoi, de ziua mea de naștere acum doi ani, iubita mea a plătit o escortă.

Discutasem că una dintre fanteziile mele era sexul în trei, iar ea a vrut să îmi facă o surpriză.

Evident, am fost surprins să aflu, mai ales că mi-a spus chiar în ziua respectivă care era cadoul pe care urma să îl primesc. Sincer, ideea a sunat mereu incitant pentru mine.

Nici nu mă așteptam vreodată ca iubita mea să accepte așa ceva. Așa că noaptea s-a petrecut, iar eu pot spune că mi-am pus o fantezie în practică. Dar în noaptea aceea am deschis cutia Pandorei.

Relațiile sexuale dintre noi au devenit mai pasionale, fanteziile tot mai active, iar în scurt timp iubita mea a spus că este atrasă de ideea de poliamorie. Iar eu, dintr-o tendință de a ține pasul cu ea, cu propriile mele curiozități și de a nu o pierde… am fost de acord să încercăm.

Fiecare dintre noi am făcut sex cu alți parteneri. Dar în timp ce mie îmi pare o infidelitate cu acordul părților, pe ea o atrage tot mai tare ideea.

Iar după ce face sex cu un alt bărbat este mult mai atentă, afectuoasă, iubitoare și tandră cu mine. Uneori chiar și foarte excitată și dornică să facem sex.

Nu pot spune că sunt satisfăcut de această nouă ecuație a noastră, dar nici nu îmi displace atât de tare. Practic, avem pe cine iubi: unul pe altul, iar în rest, avem libertatea de a face sex cu alți parteneri.

Dar, parcă, totuși, acum că ne-am trăit fanteziile, nu știu încotro mergem. Respectiv, nu știu cum aș putea renegocia monogamia în cuplul nostru. Și nici dacă vom mai putea fi vreodată cuplul pe care îl formam odată.

Totuși, cred că am dreptul să îmi schimb modul de gândire și să spun că am încercat asta, dar nu este pentru mine.

Am avut mai multe partenere și nu sufăr că aș avea o experiență sexuală limitată. Dar nu eram în relații pe atunci. Îmi vedeam de distracție, de cheful de moment, trăiam cum voiam, cât și cu cine voiam.

Acum, speram să am o relație care să evolueze altfel. Cred că aici s-a produs conflictul meu. Am trăit viața asta deja. Am trăit cu ce femei am vrut și când am vrut. Acum, doar am găsit pe cineva care își dorește ceva ce… eu nu mai vreau.

Chiar și curiozitatea unei partide de sex în trei, cu iubita, s-a clarificat. Ce ne apropia pe noi era o bază solidă a relație noastre.

Eram deschiși, conta extrem de mult că putem discuta orice și că ne exprimam nevoile. Așa am și ajuns aici. Dar acum am îndoieli că o astfel de viață funcționează pe termen lung.

Aș vrea însă să găsesc și calea să discut asta cu ea. Ciudat pentru un cuplu care poate discuta orice, nu?

Cu certitudine nu pot lăsa lucrurile așa. Poate este momentul să îmi asum chiar și o despărțire, dacă ea va dori să continue astfel. Cu certitudine o viață sexuală diferită nu este pentru oricine…

Foto: shutterstock.com

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top