Now Reading
Ceainaria Rendez-Vous a lansat propriul brand de prajituri de casa – Coffet

Ceainaria Rendez-Vous a lansat propriul brand de prajituri de casa – Coffet

Revista Psychologies

De la biscuiti cu portocale sau scortisoara si ghimbir, clasicii cozonaci si torturi, pana la tarte si rulade, toate au fost oferite spre degustare invitatilor.

Si, pentru ca este vorba de o ceainarie, nu a putut lipsi o specialitate pe baza de ceai: Tarta Matcha.

Ceaiul Matcha este recunoscut la ora actuala drept cel mai rafinat, mai rar si mai sanatos sortiment de ceai, celebru si datorita utilizarii lui in solemna „ceremonie a ceaiului” de la japonezi.

El este folosit drept un ingredient pretios in multe patiserii si cofetarii renumite ale lumii.

Retetele folosite pentru prepararea celor mai multe dintre coffeturi au plecat de la cele traditionale fiind apoi imbogatite cu ingrediente si arome din ce in ce mai sofisticate si inedite astfel incat sa se potriveasca cu diversitatea ceaiurilor servite in ceainarie.

De aici si interesul publicului pentru ele, avand in vedere combinatiile nemaiintalnite de ingrediente precum vin rosu cu ciocolata, miere, nuca sau scortisoara.

In plus, materia prima folosita pentru toate produsele Coffet sunt de cea mai buna calitate: unt, oua proaspete, cacao, ciocolata cu o concentratie de 75%, fructe proaspete, branza prospata.

De asemenea, coaja confiata de portocale si lamaie, precum si dulceturile sunt preparate “in casa” din fructe proaspete iar faina si celelalte componente sunt pure si nu provenite din mixuri sau imbogatite cu aditivi.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top