Now Reading
Cum ar fi să mergi la karting cu Florin Ristei? Cunoaște-ți vedeta preferată prin I wonder!

Cum ar fi să mergi la karting cu Florin Ristei? Cunoaște-ți vedeta preferată prin I wonder!

Atunci când primești un cadou se creează automat o amintire plăcută, o asociere de care vrei să-ți amintești. Îți amintești, spre exemplu, de ziua în care ai primit un ursuleț cu ocazia notei bune de la bacalaureat. Sau de ziua ta de naștere, de la 10 ani, când ai primit un CD cu trupa preferată. Dacă îți amintești cadouri atât de mici, oare cu câtă plăcere ți-ai aduce aminte de surprize mai mari?

 

Toate experiențele I wonder sunt cadouri perfecte indiferent de ocazie. Însă, experiențele noastre pentru fani sunt cele care fac cu adevărat diferența în viața unui fan adevărat. Acestea oferă ocazia unică de a-ți cunoaște idolul în afara scenei.

Când accesezi www.iwonder.ro poți achiziționa un astfel de cadou care să implice un artist, un sportiv sau o personalitate pe care o admiri tu sau persoana căreia îi dăruiești cadoul.

Când cumperi o experiență de pe I wonder devii în același timp supererou pentru copiii bolnavi de la Fundația Ringier. Toate fondurile merg direct la ei și tu devii astfel, donator pentru o cauză bună.

O fană norocoasă a ales un astfel de cadou, într-o seară de iunie: o experiență de karting cu Florin Ristei, solistul trupei FreeStay.

A aflat întâmplător de I wonder, iar primul lucru care a impresionat-o la proiectul nostru nu a fost faptul că îți poți cunoaște îndeaproape idolii, ci că fiecare ofertă cumpărată înseamnă bani donați pentru copiii bolnavi.

Fiind fană înfocată a trupei FreeStay, a ales fără să ezite experiența noastră încărcată cu adrenalină Karting cu Florin Ristei”.

 

Feeling FreeStay cu Florin Ristei

Totul a avut loc la AMC Kart, unul dintre locurile populare printre împătimiții adrenalinei. Întâlnirea dintre R.S. și Florin a fost una degajată, chiar dacă a început cu un val imens de emoții.

Florin a reușit însă să destindă rapid atmosfera. După câteva glume cei doi abia așteptau să își primească mașinile de karting ca să se întreacă pe pistă.

Au devenit în scurt timp competitivi, curioși să vadă care dintre ei va scoate un timp mai bun.

Chiar dacă Florin a ieșit învingător, R.S. s-a distrat pe cinste cu artistul ei preferat. Experiența a fost surprinsă de aparatul foto, astfel încât amândoi au rămas cu amintiri magice.

Concluzia amândurora a fost că experiențele I wonder sunt cel mai frumos cadou pe care poți să i-l faci cuiva, dar și o modalitate bună de a-i ajuta pe cei aflați într-o situație dificilă, așa cum sunt copiii de la Fundația Ringier.

Dacă îți dorești și tu o experiență cu vedeta ta preferată, accesează www.iwonder.ro. Pentru a vedea reacțiile altora la surprizele I wonder, accesează pagina de Facebook I wonder sau blogul I wonder Magazine.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top